Gölcük Belediyesi Hisareyn Kapalı Pazar yeri  Törenle hizmete açılıyor
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in seçim vaatleri içinde yer alan projelerinden birisi olan Hisareyn Kapalı Pazar yeri projesi, Hisareyn Karaköprü Mahallesinde yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Hisareyn bölge halkımıza Söz vermiştik, Bu projemizi hayata geçirerek sözümüzü tutmuş olduk dedi.

Başkan Ellibeş, Hisareyn Kapalı Pazaryeri 24 Ağustos 2014- Pazar günü Saat: 11:00’da yapılacak olan Resmi açılış töreniyle açılışı gerçekleştirilecek. Hisareyn'de vatandaşların ve pazarcıların istekleri doğrultusunda yapılan Hisareyn Kapalı Pazaryeri, Bölgenin tüm ihtiyaçlarını en güzel şekilde karşılayacak özellikte inşa edilmiş bulunuyor dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Hisareyn Kapalı pazaryeri, yaklaşık 3,5 dönümlük bir alanda ( otoparkıyla birlikte)  yaklaşık 2 bin m2 kullanım alanına sahip olup 56 sebze,30 giyim,13 müstahsil olmak üzere toplam 99 tezgahı içinde barındırıyor. Kapalı Pazar yerinde ayrıca idare ve zabıta odaları, bay bayan Wc'ler, Bay ve Bayan Mescitler bulunuyor dedi.

Başkan Ellibeş yaptığı açıklamada ayrıca, Gölcük Belediyesi Hisareyn Kapalı Pazaryerinin 24 Ağustos 2014- Pazar günü Saat: 11:00’da yapılacak olan Resmi açılış törenine tüm Gölcük Halkı davetlidir dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817