Gölcük Belediyesi İlçe genelinde 5000 adet aşure dağıttı
 Muharrem ayı dolayısıyla Gölcük Belediyesi tarafından Gölcük Anıtpark başta olmak üzere İlçe genelinde vatandaşlara Toplam 5000 adet aşure dağıtıldı. Gölcük'te Anıtpark’ ta 2000 adet olmak üzere, D.dere, H.dere,Ulaşlı,İhsaniye,Hisareyn ve Yazlıkta 3000 adet dağıtılan Aşurelerden vatandaşlar memnun kalırken, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve ekibine teşekkür ettiler.

 Vatandaşlar, bu gibi önemli günlerin yaşatılması ve kutlanmasıyla  kültürün ve geleneklerin toplum hayatı için önemine dikkati çektiğini belirttiler.Vatandaşlar, Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından Anıtpark başta olmak üzere İlçe genelinde D.dere Merkezde Çınarlık meydanı, H.dere merkez ,Ulaşlı merkez ,İhsaniye Merkez ,Hisareyn Merkez ve Yazlık Merkezde dağıtılan 5000 adet aşureleri afiyetle yerken gelecek yıllarda da yapılmasını temenni ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817