Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu 4 Mevsim keyif veriyor
 Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzuna her geçen gün ilgi giderek artarken yüzme havuzuna gelen 7'den 70'e her yaştan insanların beğenisini toplamaya devam ediyor. Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu, Yılın 4 mevsim döneminde Gölcük halkına yaz sıcaklığı konforu ile hizmetlerini en güzel şekilde gerçekleştirmekte.

3 adet farklı derinlik ve boyutlardaki havuzu ile 28 C- 29 C su sıcaklığı, 30 C ortam sıcaklığı ideal parametrik değerleri, son derece hijyenik ortamı, profesyonel personeli, Aqua parkı, kafeterya hizmeti ve alternatif seansları ile çok amaçlı ve kullanımlı bir tesis olduğunu gösteriyor.

Yüzme havuzunda Gölcük Belediye Spor Kulübü Çocuk Yüzme kursları ile Yetişkin Bay- Bayan kursları devam etmekte. Gölcük Belediyesi Kapılı Yüzme havuzu Kavaklı Mahallesi 129.sokak No:5 de hizmet veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817