banner2779
banner2752
banner2750

Gölcük Belediyesi Kurban Pazarı  Vatandaşlara tam kapasite hizmet veriyor
 Gölcük Belediyesi tarafından her yıl kurulan Kurban Pazarı bu yılda gerekli düzenlemeler yapılarak, Kurban satıcılarının Yazlık Taşocakları mevkiindeki mevcut alanında oluşturulan 70 adet Kurbanlık ahırlarında halkın ihtiyaçlarına hizmet veriyor. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ahır sahiplerine yerleşim konusunda gerekli koordineyi sağlıyor. Gölcük Belediyesi Kurban pazarının geçen senelerde olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi görmesi beklenmekte.

Gölcük Belediyesi Kurban Pazarı Yazlık Taş ocakları altındaki yaklaşık 10 dönümlük alan üzerinde hizmet veriyor. Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin kontrolünde, Gölcük Belediyesi Kurban Pazarı içinde hayvan gübrelerinin de depolanacağı ayrı bir alan oluşturuldu. Ayrıca Kurban pazarına yakın konut alanları bölgeleri çevresinde de ilaçlamalar Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Gölcük Belediyesi Kurban Pazarı 70 Ahır kapasiteli olup Kurban satışı yapacak her kurban satıcısına yaklaşık 90 m2'lik alan verilmiş bulunuyor. Bu yıl Gölcük Belediyesi Kurban Pazarına Kastamonu, Ağrı, Kars, Tokat, Erzurum, Diyarbakır, Muş, Van, Kastamonu illerinden Büyükbaş ve küçükbaş hayvan getirilerek vatandaşların hizmetine sunulmuş bulunuyor.

Kurban Pazarında, Kurbanlık satışı yapan satıcılar, Büyükbaş Hayvan fiyatlarının 3500 tl ile 10.000 tl arasında, Küçükbaş hayvanlarında 500 tl ile 750 tl arasında satışa sunulduğunu ifade ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751