Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerinden Bakım ve Onarım çalışmaları
Gölcük Belediyesi Belediye Mezarlık işleri müdürlüğü ekipleri İlçe genelinde sürdürdükleri Mezarlıkların bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İlçe genelinde Yazlıktan Ulaşlı’ya kadar olan alan içerisinde Yaklaşık 25 dönüm bir alanı kapsayan Gölcük Belediyesi Mezarlık alanlarına, Köylerdeki mezarlıklarda eklenince bu çalışmalar hazırlanan program dahilinde gerçekleştiriliyor.

Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri Tüm mezarlıklarda yabani otların temizliği, kurumuş, kırılmış veya devrilmiş ağaçların toplanması ve kesilmesine, mezarlık duvarlarının zamanla tahrip olmuş kısımlarının onarımını, boyanması, mezarlık yollarının parke taşla kaplanması, tretuvarların yenilenmesi gibi çok yönlü çalışmaları yapıyorlar.

Ekipler, hafta sonu  Gölcük 17 Ağustos mezarlığında, D.dere mezarlığında ve İhsaniye mezarlığında bir dizi bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817