banner2779
banner2752
banner2750

Gölcük Belediyesi'nden Engellilerin Hayatını Kolaylaştıran Destek

 

Gölcük Belediyesi engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Gölcük Belediyesi tarafından, ilçede yaşayan işitme engellilere, 100 adet ışıklı kapı zili dağıtıldı. İşitme engelliler, Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde bir araya geldikleri Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’den ışıklı kapı zillerini teslim aldılar. Dağıtılan ziller, kapı çalması durumunda ışıklı uyarı vererek işitme engellilerin hayatlarını kolaylaştıracak.

 

BAŞKAN SEZER YOL ARKADAŞLARI İLE BULUŞTU

Engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atmaya devam edeceklerini söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Daha ilk günden günümüze yol arkadaşım olarak gördüğüm kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyor, Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayın Hasan Bat ve Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hasan Aydın'a destekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

İŞİTME ENGELLİLERDEN BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR

Kapı zillerini teslim alan işitme engelliler, kendilerine he zaman destek veren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751