banner2779
banner2752
banner2750

Gölcük Belediyesi Sorunlara çözüm üretiyor
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Halıdere çıkışındaki hasarlı binaların yıkım çalışmalarının yapıldığı alanda bir inceleme gerçekleştirdi. Başkan Ellibeş’e incelemelerinde Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman eşlik etti.

Başkan Ellibeş, yıkım yapılan bölgede yaptığı incelemeler sonrasında bir açıklamada bulundu. Halıdere çıkışında Deprem öncesinden itibaren kimsenin oturmadığı karkas binalar, 17 Ağustos depremi sonrasında Hasarlı olduğu için yapımı duran ve hukuki bir süreç yaşayan binaların bu sürecin tamamlanmasıyla yıkımı nihayet gerçekleştirilmektedir dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yıkım çalışmalarının tamamlanması sonrasında bu bölgede tehlike arz eden, vatandaşları tedirgin eden binalar sorun olmaktan çıkmış olacaklar dedi. Yaklaşık 3 bin m2’lik bir alan üzerinde Bin m2’lik bir alandan oluşan Binaların yıkımının gerçekleştirilmesiyle bölge insanlarımız artık evlerinde rahat ve huzurlu oturacak ve bu bölge sorunlarından kurtarılmış olundu dedi.

Başkan Ellibeş, Binaların hasarlı görüntüleri D-130 karayolundan bakıldığında sadece bu bölgedeki insanlarımızı değil, görüntü itibarıyla da bölgemizde görsel kirlilik, kötü bir imaj etkisi arzeden görüntüsüyle sıkıntı oluşturuyordu. Yıkım çalışmalarının tamamlanmasıyla yıllardır hayalet gibi duran bu hoş olmayan binalar ortadan kaldırılmış olup, bölge estetik bir görüntüye kavuşturulacak dedi.

 

İlçemiz genelinde böyle sorunlu olan alanların hukuki süreçlerinin tamamlanmasını bekliyoruz. Gölcük Belediyesi olarak bu doğrultuda hukuki süreçleri biten sorunlu binaların yıkım çalışmalarını yapmaya devam edeceğiz dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751