banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Gölcük Belediyesi tarafından yaptırılan 2. Taziye evi Düzağaç Mahallesinde törenle hizmete girdi
 Gölcük Belediyesi tarafından ilçemize 2. taziye evi Düzağaç Mahallesi 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu arkasında bulunan alanda yapılarak törenle hizmete açıldı. Taziye evi açılışına AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel ve yönetimi, Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Özer, İbrahim Tektaş, Mehmet Olgun, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri,Davetliler ve vatandaşlar katıldılar.

 

Tören Düzağaç Cami İmamı tarafından kuran-ı kerimin okunmasının ardından Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş açılış konuşması yaptı. Başkan Ellibeş, İlçemizde vefat eden vatandaşlarımızın örf ve geleneklerimiz olan taziyelerini yapabilmeleri için İlçemize 2. Taziye evini bugün burada hizmete açıyoruz, bir gün bizlerde bu yolculuğa gideceğiz.  Tabi ki insanlarımızı taziyelerini yapabilmeleri için de bu geleneği örfümüzü yerine getirmek için böyle bir Taziye Evi yaptık tüm Gölcük halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Akabinde AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker konuşma yaptı.  Milletvekili İlyas Şeker, Gölcük Belediyemiz tarafından böylesine güzel bir çalışmasından dolayı kendilerini kutluyorum. Bugün burada bir arada olarak Taziye Ev’inin açılışını gerçekleştireceğiz. Taziye evinde bilindiği gibi hüznün yaşandığı yani cenaze evimiz olduğu ve taziyelerin kabul edildiği yerdir.  Belediyemizin de böyle bir yerin olmasında dolayı yaptığı bu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

 

Konuşmaların ardından Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı tarafından dua edildikten sonra Gölcük belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı ile birlikte hayırlı olsun dilekleriyle kurdeleyi kestiler daha sonra Gölcük belediyesi tarafından pilav ikramı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826