banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Gölcük Belediyesi ve GFSSD İşbirliği ile düzenlenen 5. Ulusal Fotoğraf yarışması sonuçlandı
 Gölcük Belediyesi ve GFSSD İşbirliği ile düzenlenen 5. Ulusal Fotoğraf yarışması sonuçlandı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in makamında gerçekleştirilen toplantıya GFSD Başkanı Şakir Satır ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Olgun, Belediye Birim Müdürleri hazır bulundu.

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş bu yıl 5.si düzenlenen yarışma hakkında bir açıklama yaparak, Amacımız sosyal etkinliklerimizi arttırmanın yanı sıra bu yönde Gölcük’ü bir marka haline getirmektir. Gölcük Belediyesinin Sanatsal çalışmalarda 3 adet Uluslararası Projeyi geleneksel hale dönüştürerek sırasıyla Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel sempozyumu, Seramik sempozyumu, Kırk yama şenliğini yıllardır başarıyla yapmaktayız. Bu sayının 4’e çıkartarak Ulusal Fotoğraf yarışmamızı Uluslararası boyuta taşıma düşüncemiz var. Bu yönde GFSD ile bir çalışma yaparak Yarışmamızda hedefimizi yükseltmek istiyoruz dedi.

 

Bu yıl 5.sini tertip ettiğimiz Ulusal Fotoğraf yarışmamızı yoğun ilgi ve katılımla sonuçlandırmanın haklı onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yarışmaya katılan eserler arasından seçilenler kadar diğer Fotoğraflarda ölümsüz anların yaşatıldığı anlık muazzam görüntülerin yer aldığı eserlerden oluşuyor. Ben başta GFSSD dernek başkanı Şakir Satır ve Yönetimine, Jüri üyelerimize, yarışmada emeği geçen herkese ve yarışmamıza katılan sanatçılarımıza çok teşekkür ederim dedi.

 

GFSD Başkanı Şakir Satır, öncelikle Fotoğraf sanatına ve diğer Sanat dallarına vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e teşekkür ediyorum. Projenin başlamasından bu güne kadar geçen süre içinde bizlere her zaman yanında olması bizi çok mutlu etmektedir. Gelecek yıllarda bu projenin daha da ileriye götürülmek istenmesi bizi şimdiden heyecanlandırıyor dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826