banner2779
banner2752
banner2750

Gölcük Belediyesi Yazlık Kadırga Şenliklerinde Zeynep Başkan Fırtınası esti
 Gölcük Belediyesi Yazlık Kadırga Şenlikleri vatandaşların yoğun ilgi ve katılımıyla tamamlandı. Kadırga şenliklerine Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Jandarma Komutanı Jn. Yzb.Cevdet Çal,Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci,İbrahim Tektaş,Kemal Kahraman, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları,  Belediye Birim Müdürleri, davetliler ve misafirler ile çok sayıda Vatandaşlar katıldılar.

Gölcük Belediyesi Yazlık Kadırga Şenliklerinde 3 gün süresince gündüz bölümünde Yerel Sanatçılar söyledikleri türkülerle,Şenliğe gelen Vatandaşları hem eğlendirirken hem de keyifli bir gün geçirmelerini sağladılar, adeta Horona doyurdular.

Akşam bölümünde Protokol, Tribünde yerlerini aldıktan sonra Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Şenliklere katılan herkese hitaben bir konuşma yaptı.Başkan Ellibeş, Bu yılki şenliğe katılan herkese teşekkür edip iyi eğlenceler temennisinde bulundu.

Başkan Ellibeş, Sosyal yaşamın gereği olan bu tip organizasyonların tertip edilmesi herkesi mutlu etmekte bunu bir kez daha burada ilçe genelinden hatta çevre bölgelerden diğer illerden de gelen insanların kaynaşmasıyla görüyoruz.

Şenlikler ve diğer etkinlikler insanların bir arada olmasını,örf adet ve gelenekler çerçevesinde ananelerin yaşanmasını özellikle geçmiş var olan yayla sevgisinin yaşatılmasının bu tip organizasyonlarla mümkün olduğunu söyledi.

Kocaeli genelinde bu tip organizasyonların Belediyelerin koordinesinde yapılması her kesimden insanların bir arada olup kaynaşmalarını sağlıyor. Bu yönde Gölcük Belediyesi olarak gelecek yıllarda Şenliğimizin daha da geniş katılımlarla yapılmasına destek verip ve katkı sağlamaya devam edeceğiz dedi.

Konuşmasının ardından, Türkiye’nin sevilen Sanatçısı Zeynep Başkan şenliğe katılan Vatandaşları söyledikleri türkülerle coşturup, eğlendirirken vatandaşların horon tepmelerine, renkli görüntülerin yaşanmasına ve  güzel bir akşam geçirmelerine etken oldu. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Sanatçı Zeynep Başkan’a Konser sonunda bir çiçek takdim edip verdiği bu güzel konserden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751