GÖLCÜK BELEDİYESİ YENİ BİR BÖLGE PARKI OLUŞTURUYOR

Gölcük Belediyesi tarafından İpekyolu Mahallesindeki eski isu şantiyesi alanına mahalle sakinleri için yeni bir dinlence ve oyun alanı oluşturuluyor. 10 bin metrekare alan üzerine oluşturulması planlanan bölge parkı çok kısa sürede bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulacak.

Şehir merkezinde ve mahallelerde uygun görülen alanlara parklar yapıldığını belirten Belediye Gölcük Başkanı Mehmet Ellibeş, her mahalleye dinlence ve yeşil alanlar kazandırarak özellikle çocukların doyasıya eğlenecekleri oyun alanlarının sayısını arttırmaya özen gösterdiklerini kaydetti. Şuan itibari ile İpekyolu Mahalleside eskiden İSU’nun şantiye olarak kullandığı, takriben 10 bin metrekarelik alanda bölge parkımızın ihalesini yaptık ve çalışmalar hızlı bir şekilde sürdürülüyor. İnşallah yıl sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz. İpekyolu Mahallemizde yapmakta olduğumuz bölge parkımız halkımızı hayırlı olsun. dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817