banner2752
banner2750
banner2776

Gölcük, Bir Türkiye Şampiyonasına Daha Ev Sahipliği Yaptı

 

“Spor Kenti Gölcük” hedefiyle Kocaeli'ne birçok ulusal organizasyonu taşıyan Gölcük Belediyesi, bir Türkiye şampiyonasına daha ev sahipliği yaptı. Gölcük’ten Derince’ye Açık Su Yüzme Yarışı, Ragbi Büyük Kadınlar Türkiye Şampiyonası Finali, Geleneksel Rahvan At Yarışları Gölcük, Değirmendere, İhsaniye Koşuları, U-13 Kızlar Ulusal Futbol Turnuvası, Kum Futbolu, Plaj Voleybolu, Sokak Basketbol Turnuvaları ve birçok futbol turnuvasına ve sportif faaliyetler düzenleyen Gölcük Belediyesi, son olarak Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası 2.Etap Downhill Cup heyecanını Saraylı’ya taşıdı.

 

61 USTA DAĞ BİSİKLETÇİSİ SARAYLI ORMANLARINDA YARIŞTI

Saraylı’nın ormanlık alanlarında hazırlanan özel parkurda düzenlenen ve büyük bir büyük heyecana sahne olan Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası 2.Etap Downhill Cup’a; 3’ü yabancı olmak üzere Türkiye genelinden 61 usta dağ bisikletçisi katıldı. Zorlu parkurda yarışan usta sporcular, dereceye girmek için zamanla yarıştılar. Yarış sonrasında dereceye giren sporculara ödülleri, Saraylı da düzenlenen törenle takdim edildi.

 

ÖDÜL TÖRENİNE GENİŞ KATILIM

Düzenlenen ödül törenine; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar, Saraylı Muhtarı Abdulkadir Aktaş, Örcün Köyü Muhtarı Mustafa Uyar ve Gölcüklüler katıldılar. Törende dereceye giren sporculara ödülleri, Başkan Sezer ve davetliler tarafından takdim edildi.

 

GÖLCÜK’ÜN ADI SPORTİF FAALİYETLERLE DUYURULMAYA DEVAM EDECEK

Törende konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Türkiye Şampiyonası 2. Etap Downhill Cup’ta dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyor, katılan tüm sporcularımıza, yarış parkurunun hazırlanmasında büyük emeği olan Parkur Organizatörü Sayın Üzeyir Terzi’ye, Bisiklet Federasyonu Kocaeli Temsilcisi Sayın Mehmet Bozdemir’e, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personelimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum. İlçemizin adının sportif faaliyetlerle ülkemiz genelinde duyurulması için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

 

DERECEYE GİREN SPORCULAR

Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası 2.Etap Downhill Cup’ta Master B kategorisinde 1. Selim Şenok, 2. İlhan Sancaklı, 3. ise Fatih Celbiş oldu. Yarışlarda kadınlar kategorisinde 1. Binnur Özyılmaz, 2. Sibel Berk Öcal, 3. ise Ada Yılmaz oldu. Junior kategorisinde 1. Hikmet Berk Günday, 2. Bahadır Yıldırım, 3. ise Yiğit Kaan İşcan oldu. Master kategorisinde 1. Üzeyir Terzi, 2. Fehmi Gürkan,  3. Cenk Muharrem Sezgin oldu. Elite kategorisi 1.’si Burak Uzun, 2. Emir Malik Peker, 3. ise Yavuz Selim Aksoy oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680