Gölcük Gazilerini unutmadı

Kaymakam Yazıcı ve Belediye Başkanı Ellibeş

 

Gaziler günü kutlamaları kapsamında

İlçe genelindeki Gazileri ziyaret ettiler

 

 

 

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Gaziler günü kutlamaları kapsamında İlçe genelindeki Tüm gazilere hitaben,Merkez Mahallesinde ikamet eden Cevdet Özdemir,Şehitler Mahallesinde ikamet eden Mehmet Gür,Piyalepaşa Mahallesinde ikamet eden Ahmet Gülmen’i evlerinde ziyaret edip Gaziler günü anısına çiçek ve çikolata hediye ettiler.

Kaymakam Yazıcı ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ayrıca İlçedeki Gaziler Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Mehmet Arslan’a günün anısına çiçek takdim edip,Dernek üyeleri ile bir süre sohbet ettiler.

Gölcü Kaymakamı Adem Yazıcı, Şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıralarını yaşatmak ve gelecek nesillere de aktarmak amacıyla bizlere emanet edilen bu vatanı ve Cumhuriyeti birlik ve beraberlik içinde koruyarak, el birliğiyle daha da güçlendireceğiz. Türkiye coğrafyasının bir vatan haline dönüşmesinin şehit ve gazilerin canları pahasına verdikleri ulvi mücadeleyle gerçekleşmiştir. Başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazi ve malullerimizi de minnet, sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Gaziler gününüz kutlu olsun dedi.

Başkan Ellibeş, Türk milleti, tarih boyunca bağımsızlığından ve özgürlüğünden asla taviz vermemiştir. Şehit ve gazilerimizin büyük fedakârlıklarıyla kazanılan Kurtuluş Savaşımız, milletimizin bu kararlılığını bir kere daha açıkça ortaya koymuştur. Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti bu büyük zaferin sağlam temelleri üzerinde her zaman yükselmektedir. Bu duygularla bütün gazilerimize en derin saygı ve şükranlarımı sunuyorum dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817