banner2779
banner2752
banner2750

GÖLCÜK  GÖZ  KAMAŞTIRIYOR

Yazlık’tan Ulaşlı’ya sahillerinde çayınızı yudumlayıp güneşin batışını seyredebileceğiniz, yorgunluğunuzu atabileceğiniz gibi, 10 dakika bir yolculukla Kadırga Yaylası, Gözlementepe’den Körfez’in eşsiz manzarasını izleyebilirsiniz. Ya da çocuklarınız ve ailenizle birlikte termal suyunun şifa dağıttığı Belediye Ilıca tesislerinde rahatlayabilirsiniz. Saraylı, Örcün, Yukarı Değirmendere ve köylere çıkarak kendinizi dev bir çınarın gölgesinde kahvenizi yudumlarken bulabilirsiniz.

Eğer sporu seviyorsanız Gölcük Belediyesi kapalı yüzme havuzu, buz pateni pisti, Kavaklı-Denizevler- İhsaniye-Değirmendere ve diğer yerlerdeki devasa tesislerde sporunuzu yapabilirsiniz

Sultan Baba’ya çıkarak manevi hayatınıza zenginlikler katabilirsiniz.

Gölcük’ün pazarlarında , İhsaniye’nin elma ve armudunu, Değirmendere’nin fındığını, çavuş üzümünü diğer envai çeşit sebze ve meyveyi bulabilir, tadına bakabilirsiniz.

Kültür, sanat ve çeşitli festivallerle tüm Dünya coğrafyasından şehrimize gelenleri tanıyabilirsiniz. Uluslararası Gölcük Seramik Sempozyumu, Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu, Uluslararası Nakışlı Kırkyama Festivali gibi festivaller kapsamında kültür ve sanatı yakından takip edebilir, etkinliklere katılabilirsiniz.

Geleneksel spor dallarından olan Rahman At binmenin zevkini yaşayabilirsiniz. Kocaeli’de tek olan rahman at yarışları yılda üç defa Gölcük’te düzenleniyor. Aynı zamanda Belediyenin Rahman At Tesislerinde bu ata sporunu birebir yaşayabilir, çocuklarınıza öğretebilirsiniz.

Tüm bu güzellikleriyle Gölcük her zaman sizleri ağırlamaya hazır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751