Gölcük Gülfe için ağladı

Gölcük’te tanınan bir işadamı olan Nuhyapı İnşaat’ın sahiplerinden Ali Kemal Nuhoğlu ile eşi Şafak hanımın güzel kızları 15 yaşındaki Gülfe, hafta sonu geçirdiği trafik kazası sonrasında Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakıma alındı. Atatürk Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi olan Gülfe, okul çıkışında evine dönmek için İzmit’ten Değirmendere minibüsüne bindi. İkamet ettiği adrese yaklaşan Gülfe, oturduğu Ervatan Sitesi önünde indi. Ancak, Gülfe’nin bir anlık dalgınlığı kendisine pahalıya mal oldu.

BEYNİNDEN HASAR ALDI
Edinilen bilgilere olay şöyle gelişti. Gölcük’te okuduğu okuldan eve dönmek için yola çıkan Gülfe, Ervatan sitesi önünde araçtan indi. D-130 karayolunu kullanarak karşıya geçmek isteyen Gülfe, Yalova istikametine giden bir aracın kendisine çarpması soncu beyinden büyük hasar aldı. Yaklaşık 5 metre yerde sürüklenen Gülfe Nuhoğlu için hemen müdahale yapıldı.

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ
Gölcük Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından, durumu ağır olan ve kafatasından hasar alan genç kız, Kocaeli Umuttepe Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Acı haberi alan anne ve baba başta olmak üzere, birçok aile bireyi hastaneye koştu. Anne Şafak Nuhoğlu, kızından gelecek sağlıklı bir haber için beklerken, Gülfe’den henüz durumuyla ilgili iyi bir haber alınamadı. Yaklaşık üç gündür yoğun bakımda bulunan Gülfe’nin bugün beyin ölümü gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817