banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Gölcük Halkı Kış mevsiminde havuz keyfi yapıyor
 Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu halkın hizmetine kapılarını açtığı ilk günden itibaren, her yıl bu ilgi giderek artmaya devam ediyor. Vatandaşların gösterdiği bu yoğun ilgi yüzme havuzuna gelen 7'den 70'e her yaştan insanların Kış mevsiminde bile sunulan hizmetten ne derece memnun olduklarını gösteriyor.

Kış mevsiminde yaz sıcaklığı konforu ile Gölcük Halkına ve çevre bölgelerden gelen vatandaşlara kaliteli hizmet almalarına imkan veriyor. 3 adet farklı derinlik ve boyutlardaki havuzu ile 28 C- 29 C su sıcaklığı, 30 C ortam sıcaklığı ideal parametrik değerleri, son derece hijyenik ortamı, profesyonel personeli, Aqua parkı, kafeterya hizmeti ve alternatif seansları ile Yüzme kursları ile her yaştan ve her kesimden insanlara çok yönlü hizmet vererek Gölcük için ne derece önemli  bir tesis olduğunu gösteriyor.

Yüzme havuzunda Gölcük Belediye Spor Kulübü Çocuk Yüzme dersleri ile Yetişkin Bay- Bayan kursları ve kayıtları devam etmekte. Yılın dört mevsiminde en güzel şekilde hizmet sunan Gölcük Belediyesi Kapılı Yüzme havuzu, Kavaklı Mahallesi 129.sokak No:5 de hizmet veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826