banner2779
banner2752
banner2750

GÖLCÜK İÇİN ÖNEMLİ ULAŞIM PROJESİ BAŞLADI

ÇARŞI TRAFİĞİ RAHATLAYACAK

Gölcük’ün merkezini Kavaklı’ya bağlayan ve aynı zamanda D-130 Karayolu’na alternatif yol olması münasebetiyle büyük önem taşıyan yol çalışması sonunda, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nın bir bütün hale gelmesi sağlanacak. Yolun çift şerit olması sonrasında da trafik akışı büyük ölçüde rahatlayacak. Ekipler yolu asfaltlamak için kazıma ve hafriyat çalışmalarına bugün itibariyle başlarken, projenin hızlı bir şekilde sürmesi ve Kasım ayının içinde tamamlanması bekleniyor.

“KASIM AYI İÇİNDE TAMAMLANACAK”

Bölgede incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada; “İlçemiz için büyük önem arz eden Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki yolun çift şerit olması çalışması, bugün itibariyle başladı. D-130 Karayoluna alternatif yol olması nedeniyle, ilçemizin trafiğini önemli ölçüde rahatlatacağını düşündüğümüz projenin hızlı bir şekilde devam ederek, Kasım ayı içinde bitirilmesi hedefleniyor. Ben bu projenin hayata geçmesini sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a, AK Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751