banner2779
banner2752
banner2750

Gölcük İlçe Teşkilatı Mesruriye köyünde istişare toplantısı yaptı

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başta olmak üzere İl Genel Meclis Üyeleri Hasan İstif,Ömer Uzuner,Süleyman Mirik, Belediye Meclis Üyeleri Levent Değirmenci,Niyazi Yıldız, Ahmet Kurt, Recep Zeren,AK Parti Gölcük İlçe yerel yönetimlerden sorumlu Başkan yardımcısı Mustafa Çavdar,Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Serkan Ateş,AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız hazır bulundular.

Ayvazpınar Köyü Muhtarı Kerim Sarı ve köy halkı tarafından karşılanan Muhtarlık binasında bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Köy Muhtarı Sarı,Köyün sorunları arasında öncelikli olarak Yolun oldukça tahrip olduğunu acil surette onarımının yapılması gerektiğini belirtti.Ayrıca Köy içerisindeki Çöp konteynlerinin yetersiz ve zamanla kullanılamaz hale geldiğini bu yönde Çöp konteyn sayısının artırılması gerektiğini belirtti.

Sarı,Köy içerisindeki evlerin bazılarının foseptik çukurunun var olduğunu ama müracaat etmelerine karşın temizlenmediği için sorun oluşturduğunu söyledi.Foseptik çukuru olmayan evlerin birkaç tanesinin gruplar halinde bağlanarak yapılmasının da bir çözüm olabileceğini belirtti.

Muhtar Sarı,Hayvancılıkta yaşanan ithalat nedeniyle Hayvan yetiştiriciliği cazip olmaktan çıktı.Hayvancılığın geliştirilmesi konusunda Köy halkımızın artan yem fiyatları,kesim fiyatları ve diğer olumsuzluklardan dolayı Hayvan yetiştiriciliğini bırakıyor.Bu yönde daha ciddi çalışmalar yapılmalı.Köyümüz Hayvan yetiştiriciliği konusunda elverişli bunun yetkili makamlar tarafından değerlendirilmesini bekliyoruz dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Teşkilat olarak Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte İlçemize bağlı Köylerimizde başlattığımız bu çalışma ile köylerimizin sorunlarını, istek ve taleplerini öğrenip bir rapor hazırlayarak aksayan önlerdeki sorunları konuyla ilgili kurumlara giderek bu sorunların çözümünün hızlandırılmasını sağlayacağız. Sorunlarınız sorunlarımızdır sizlere en güzel şekilde hizmetlerin devam etmesini sağlamak, yardımcı olmak bizim görevimizdir dedi.

Yapılan istişare toplantısı sonunda Muhtar Sarı, Heyete Kestane ikram etti ve çaylar içilip sohbet edildi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751