Gölcük Niğdelilerde yeni Başkan Cemil Çakmak

Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 4. Olağan genel kurulu 2 Aralık 2012 – Pazar günü Dernek binasında yeterli çoğunluğa ulaşamadığı için ertelenen kongresi, 9 Aralık 2012 – Pazar günü üye sayısına bakılmaksızın Dernek binasında hazır bulunan 54 üyenin katılımıyla yapıldı. Divan Başkanlığına verilen önerge oylanarak oy birliği ile Divan Başkanlığına Belediye Meclis Üyesi olan Derneğin Kurucu Başkanı Cumali Özcan seçildi.Oluşturulan divan seçiminden sonra Kongre Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Derneğin 3. dönemini tamamlayan Başkan Hikmet İncekara ve yönetiminin faaliyetleri sunuldu ve oy birliği ile ibra edildi. İncekara yaptığı konuşmada Derneğin Başkanı olarak yönetim kurulu arkadaşlarımla en güzel şekilde hizmet etmeye gayret ettik.Desteklerinizden dolayı herkese teşekkür ediyor Derneğimizin yeni dönem Başkanı olarak seçilen Cemil Çakmak ve ekibine başarılar diliyorum dedi.

Gölcük'te toplan 155 üyesi olan Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kongreye katılan 54 üyenin oylarıyla yeni başkanını oy birliğiyle seçti. Tek liste ile yapılan seçimde, yeni başkan oy birliğiyle Cemil Çakmak oldu.

2006'dan bu yana faaliyet gösteren Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma   Derneği'nin 4. dönem Başkanı olarak seçilen Cemil Çakmak bir konuşma yaptı.Çakmak konuşmasında Sayın Divan, değerli büyüklerim, saygıdeğer üyelerimiz, bugün Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği'nin 4. olağan kongresini gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Ben ve arkadaşlarıma bu görevi layık gördüğünüzden ötürü hepinize teşekkür ederim. Omuzlarımızdaki yükün ağır olduğunun bilincindeyiz ve elimizden gelen her türlü fedakârlığı göstereceğiz. Çakmak derneğin faaliyetlerini arttıracağı sözünü verdi.

Cemil Çakmak'ın başkanlığındaki Yönetim Kurulu

Asil: Mevlüt Yıldız, Abdullah Yıldız, Sadri Özcan, Şefik Özcan, Aydın Ayaz ve Hayrani Akşit.

Yedekler: Şerafettin Bilgiç, Refik İnci, Yaşar Öz-can, Mehmet Er, Faruk Özden, İlker Yıldız, Cuma Çakmak.

Denetim Kurulu Asil: Mustafa Er,Hikmet İncekara,Refik Özcan

Yedek: Naci Özcan,Hacıbey Yıldız,Metin Akşit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817