banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Gölcük Sokak Basketbol Turnuvası Heyecanı Sona Erdi

Turnuvaya beklenin üzerinde sporcu ilgi göstermesi sevinçle karşılanırken, Yaşanan bu coşku tertip komitesini oldukça memnun etti.

 

Turnuvada Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler, Büyükler olmak üzere 5 ayrı kategori ve 2 özel kategori olarak 3 Sayı ve Smaç yarışmaları yapıldı. Turnuvaya 68 Takım 340 Sporcu katıldı.

 

Turnuvaya, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci ,Basketbol İl Temsilcisi Cengiz Kahraman, Gölcük Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Salim Tekeş, Belediye Birim Müdürleri ve çok sayıda Gölcük halkı ile spor severler katıldı

 

Kıyasıya mücadele içinde geçen turnuvaya Gölcük halkı yoğun ilgi gösterdi.2 Gün süren turnuva sonunda,

 

Minikler

1.Değirmendere Efsaneleri, 2.Deniz Ticaret, 3. Güneş Gelişim

 

Küçükler:

1.Dümenciler, 2. Game Of The Stars, 3.Golden Players

 

Yıldızlar:

1.Bananas, 2. Stadyum Playstig, 3.Fişekler

 

Gençler:

1.Şaka Yapıyorsun, 2. Biraz Hırs, 3.Kürek Takımı

 

Büyükler:

1. Dursun Özbek İstifa, 2.Legent Never Die, 3.Taklemanto King

 

3 sayı atışı:

Egemen Kılıç

 

Smaç:

Murat Enlioğlu

 

Ayrıca, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Turnuvaya katkılarından dolayı Kocaeli Basketbol İl Temsilcisi Cengiz Kahraman’a bir plaket takdim etti ve tüm Hakemlere teşekkür etti.

 

Turnuvada 5 kategoride ve 2 ayrı yarışmada derece alan yarışmacılara hediyelerini Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Kocaeli Basketbol İl Temsilcisi Cengiz Kahraman, Gölcük BelediyeSpor Antrenörü Okan Güler, ve Hisareyn spor Kulüp Antrenörü Gürcan Karapınar verdi.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, bir konuşma yaparak katılan tüm sporculara ve izleyici olarak gelen tüm Sporseverlere teşekkür etti. Gölcük Belediyesi olarak amacımız Gölcük'e ve Gölcük Halkına tüm Sosyal ve sportif hizmetleri kazandırmak, onların bu yöndeki isteklerine cevap vermektir dedi. Tüm takımlara katıldıkları için teşekkür ediyor, Turnuva maçlarını 2 gün boyunca yöneten Kocaeli Basketbol İl Temsilciliğine, Hakemlerimize

ve Emeği geçen Komitede görevli arkadaşlarımı kutluyorum dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826