Gölcük’e 150 araçlık katlı otopark
 Gerçekleştirdiği yol ve kavşak projeleriyle şehir ulaşımında büyük rahatlık sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, otopark sorunu için de önemli adımlar atıyor. Dar alanlarda daha çok aracın park edebilmesini sağlamak amacıyla katlı otopark projeleri geliştiriliyor. Bu amaçla Gölcük’te de 150 araç kapasiteli katlı otopark yapılması planlanıyor.

 

BEŞ KATLI

Büyükşehir Belediyesi’nin Gölcük’te yaklaşık bin 200 metrekare alan üzerine yapmayı planladığı katlı otopark 150 araç kapasiteli olacak. Otopark, bodrum kat ve dört normal kattan oluşacak. Otoparkın her katında 30 araçlık park yeri bulunacak.

 

İHALE 7 ŞUBAT’TA

Büyükşehir Belediyesi, Gölcük’teki katlı otoparkı yapacak firmayı belirlemek için ihale düzenleyecek. İhale oturumu 7 Şubat Cuma günü saat 09.00’da Büyükşehir İhale Salonu’nda gerçekleşecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817