Gölcük’te 19 Mayıs Coşkusu

Törene; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Merkez Komutanı Dz.Kd.Alb.Barış Uğurlu, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alparslan Karcı, Gölcük Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Ceyhan, geleceğimizin teminatı gençler, gaziler, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetimleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı yaparken, ortaokul ve liseler arasında düzenlenen, şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle tören son buldu.

Tören sonrasında, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, katılımcılara ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.