Gölcükte 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenlerle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı her yıl olduğu gibi bu yılda Ülke genelinde törenlerle kutlandı. Gölcük'te Anıtpark' ta yapılan Anıta çelenk sunumu ve saygı duruşundan sonra, Gölcük Dz. Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğa. Muhittin Elgin,Kaymakamlık makamında Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,tebrikleri kabul etti.

Program daha sonra Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde gerçekleştirilen törenlerle bu Milli duygu tek yürek olarak bir kez daha yaşandı. Gölcük Belediyesi törenlere katılan herkese Bayrak hediye etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen tören programında ilk olarak Anıtpark' ta gerçekleştirilen Anıta çelenk sunumunda, Gölcük Dz. Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğa. Muhittin Elgin, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Anıta çelenk sunup, akabinde 1 Dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması sonrasında Anıtpark' ta ki tören tamamlanmış oldu. Törene, Sivil ve Askeri Erkan, Gaziler,Siyasi Partilerin Başkan ve yöneticileri ve Vatandaşlar katıldılar.

Daha sonra Tüm Protokol Kaymakamlık makamında Tebrik Kabul töreninden sonra, Mareşal Fevzi Çakmak üzerinde kurulan Platformdaki yerlerini alarak Resmigeçit'e geçildi. Gölcük Dz. Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğa. Muhittin Elgin, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tören aracıyla bir geçiş yaparak Halkı ve Protokolü selamlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu olsun dileklerini ifade ettiler.

Törende Dz. Kurmay Bnb.Tayfun Temeltaş günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı akabinde, Temsili olarak öğrenciler şiir okudu ve Gölcük Belediyesi Halk oyunları ekibi bir gösteride bulundu.30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri Kurumlara ait Resmi araçlar Şeref Tribünü önünden resmi geçiş korteji ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817