GÖLCÜK'TE DAMAT DEHŞETİ 4 ÖLÜ
 Gölcük’te ikamet eden Fatma Karakoyun bir süredir çeşitli sorunlar yaşadığı eşi Ziya Karakoyun’dan ayrılmak istedi. 10 gün önce ailesinin yanına, Gölcük’e bağlı Hasaneyn Köyü’ne giden Karakoyun’u eşi rahat bırakmadı. Eşini ve ailesini ölümle tehdit eden Ziya Karakoyun bugün söylediğini yaptı ve eşinin ailesini tarlada bastı.

BAŞLARINDAN VURARAK

Hasaneyn Köyü’nde tarlada fidan eken Baştan ailesine silahıyla baskın yapan Ziya Karakoyun önce eşi Fatma Karakoyun’u başından vurarak öldürdü. Daha sonra kayınvalidesi Emine Baştan’a saldıran öfkeli damat, kaynanasını öldürdükten sonra kayınbiraderine yöneldi ve kayınbiraderi Soner Baştan’ı öldürdü.

 

KAYINPEDER KAÇTI

3 çocuk babası olan Ziya Karakoyun’un kayınbiraderinin ardından kayınpederine yöneldiği ancak kayınpederinin kaçmayı başardığı öğrenildi. Son kurşunu kendine ayıran Ziya Karakoyun, kafasına tek el ateş ederek intihar etti ve olay yerinde hayatını kaybetti. Karakoyun’un daha önce kardeşini ve ağabeyini baltayla yaraladığı iddia edildi.



ÖNCEDEN İNTİHARA KALKIŞMIŞ

Dehşet saçan ve son olarak intihar ederek yaşamına son veren Ziya Karakoyun'un 2 erkek ve 1 kız olmak üzere toplam 3 çocuk ile 1 torun sahibi olduğu, yaklaşık 1 yıl önce de bileklerini keserek intihara kalkıştığı bilgisine ulaşıldı. Öte yandan dehşet verici olayda yaşamını yitiren kayınço Soner Baştan'ın eşinin hamile olduğu öğrenildi.

GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Cenazeler incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ve jandarma ekipleri hastane önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Morg önünde çevik kuvvet ekipleri de bekletildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817