Gölcük'te muhtarlar her ay toplanıyor

Gölcük Belediyesi Sanat galerisinde yapılan toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Cabir Yeşiltaş, İSU Gölcük Şube Müdürü Ertuğrul Kadakal, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Abiş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in daha önce belirlenen bir toplantı nedeniyle burada olamadığı için Eylül ayı toplantısına katılamadığını belirterek tüm Muhtarlara selamlarını gönderdi dedi.

Genel Koordinatör Abiş, Gölcük Belediyesi olarak İlçe genelinde daha önceden planlanan çalışmaların program dahilinde devam ettiğini belirtti. Mahalle Muhtarları da bölgelerinde yapılan ve devam eden çalışmalar nedeniyle Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başta olmak üzere tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ettiğini belirttiler.

Muhtarlar ayrıca bölgelerinde asfalt yama ve diğer düzenleme ihtiyacı olan alanların çalışma programına alınması, Site içerisinde aydınlatmaların yetersiz olması sebebiyle vatandaşların hırsızlık olayları karşısında rahatsız olduklarını, ayrıca ilçe genelinde yaşanan tinercilerin çevreye tedirginlik verdiğini belirterek bu yönde İlçe Emniyet Müdürlüğünden destek istediler.

Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Kalıcı konut alanları ve Toki konutlarını da ilgilendiren Site yönetimleri oluşturulması konusunun Bölgenin öncelikli sorunlarından birisidir.Site yönetimleri acilen oluşturulmalı,Site çevresinin karanlıkta kalmaması için Site yönetimleri oluşturularak site içerisinde sayaç başlanarak harcanan elektrik tutarının daire başına bölünerek ödenmesinin mümkün olacağı Sedaş yetkilileriyle yapılan görüşmelerde belirtildiğini ifade etti.Başka türlü sitelerde bu sorunu çözme imkanı yok dedi.

Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Cabir Yeşiltaş’da İlçe genelinde Mahalle toplantılarının yapılarak Bölge genelinde aciliyet gerektiren sorunların belirlenip sorunların çözümü için harekete geçileceğini söyledi. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak Gölcük Halkının emniyet ve huzurunu bozan her türlü girişimin karşısında durmaya devam edeceğiz. Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı tüm Ekiplerimiz 24 saat görevinin başındadır dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817