banner2752
banner2750
banner2776

GÖLCÜK’TE ÖRNEK BİRLİKTELİK 'BİZ BİRİZ, BİZ SİZİZ'

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Gölcük’te düzenlenen tören ve “Biz Biriz, Biz Siziz” etkinliği ile kutlandı. Etkinlikler kapsamında Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen törene; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Gölcük +1 Down Sendromlular Derneği, Gölcük Otizm Derneği yöneticileri, dernek üyeleri, ilçede yaşayan engelliler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında Atatürk anıtına çelenk sunumlarının yapılması ile tören sona erdi.

 

BAŞKAN SEZER’DEN ENGELLİLERE ZİYARET

Törenin ardından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek engellilerle bir araya geldi. Başkan Sezer, tüm engelliler adına Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat’a çiçek takdim ederek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı. Birliktelikte Başkan Sezer, engelliler için ilçede yapılan çalışmaları anlatarak engellilerin taleplerini dinledi.

 

“BİZ BİRİZ BİZ SİZİZ”

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında; Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Gölcük +1 Down Sendromlular Derneği, Gölcük Otizm Derneği işbirliğinde “Biz Biriz Biz Siziz” programına düzenlendi. Programa Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve eşi Türkan Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın eşi Doç.Dr.Figen Büyükakın katıldı.

 

ENGELLİLERİN SORUNLARI PANELDE ELE ALINDI

Program; GFSD - Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından 2013 yılında düzenlenen yarışmada ödül alan ve sergileme kazanan fotoğrafların yer aldığı fotoğraf sergisini gezilmesi ile başladı. Programda engellilerin sorunları ve sorunların çözümlerinin konuşulduğu panel ile devam etti. Kocaeli Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ufuk Koçak’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Doç.Dr.Figen Büyükakın ve Oyuncu Mustafa Üstündağ bir söyleşi gerçekleştirdiler.

 

BAŞKAN SEZER YOL ARKADAŞLARININ YANINDA

Söyleşide Konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Bu organizasyonu büyük bir emekle gerçekleştiren, Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayın Hasan Bat’a, Gölcük Otizm Derneği Sayın Kerim Özdemir’e, Gölcük +1 Down Sendromlular Derneği Başkanı Sayın Belgin Abanoz’a, emeği geçen herkese ve katılımlarından dolayı Sayın Selda Yavuz ve Sayın Doç.Dr.Figen Büyükakın’a çok teşekkür ediyorum. Yol arkadaşlarım olarak gördüğüm, her zaman birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğum çok değerli kardeşlerim ve büyüklerimin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyor, kendilerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum” dedi.

 

MELİH KAHVECİ KONSERİ İLE EĞLENDİLER

Söyleşinin ardından programa katılan engelliler Melih Kahveci konseri ile doyasıya eğlendiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680