banner2779
banner2752
banner2750

Gölcük’te yaşayan Engelliler farklıdır
 Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde, Gölcük Belediyesi, Gölcük Halk Eğitim Merkezi ve Gölcük Engelliler Derneği işbirliği ile faaliyete başlayan kursların toplu açılışları gerçekleştirildi. Açılışa Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz katıldı.

 

Gölcük’te yaşayan Engelliler farklıdır

Törende kurslar hakkında bilgi veren Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, bu sezon 5 kursun faaliyete başladık. Bunlar Takı tasarım, Okuma - Yazma, Bilgisayar, Kur’an-ı Kerim ve İşaret Dili kursları. Yeni dönemdeki yeni kurslarımıza gösterilen ilgi ve katılım bizleri memnun etti. Kursların açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

 

Gölcük’te Engellilerin yüzü gülüyor

Bizler her zaman diyoruz, Gölcük’te yaşayan Engelliler farklıdır. Çünkü bize her zaman destek veren Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz var. Allah hepinizden razı olsun.  Bu yüzden Gölcük’te Engellilerin yüzü gülüyor şeklinde konuştu.

 

Yapılan olumlu çalışmaları görmekten mutluyuz

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Kurs açılışında yaptığı konuşmada, Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde açılan bu kurslar bizim için çok değerlidir. Burada yapılan olumlu çalışmaları gördüğümüzde mutlu oluyoruz.

 

Birlik Beraberlik içinde olmaya devam edin

Bizler üzerimize düşen ne varsa onu yapacağız. Bu kurslara destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, görevini en güzel şekilde yapmaya devam ediyor. Dernek üyelerinin birlik, beraberlik ve uyumu çok önemli, bu güzel dayanışmanın devamlılığı Başarıyı kendiliğinden gelecektir dedi.

 

Emeklerinizin bir geri dönüşümü olması gerekiyor

Akabinde bir konuşma yapan Kaymakam Adem Yazıcı, kursiyerlerin yapmış olduğu takıları yakından inceledi. Kaymakamlık olarak derneğe her zaman destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirtti. Yazıcı, Sezona hızlı bir giriş yaptınız. Tebrik ediyorum. Sizin Gölcük Belediyesine ve bizlere verebileceğiniz en güzel hediye burada verimli işler yapmanızdır. Yaptığınız bu ürünlerin, emeklerinizin bir geri dönüşümü olması gerekiyor. Emeklerinizin karşılığı görmesi konusunda üzerimize düşen ne varsa onu yapmaya hazırız dedi.

 

Kurslara başlayan kursiyerler ziyaret edildi

Konuşmaların ardından Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz ve Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, Gölcük Belediyesi Engelsiz yaşam Merkezi’nde kurslara başlayan kursiyerleri ziyaret ederek, Başarılar temennisinde bulunup onlarla sohbet edip,çalışmalarını yakından incelediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751