Gölcük’ün imajını düzeltmek için yarıştılar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sahne Öğretmenlerin Yetenek Yarışmasına katılan Gölcüklü öğretmenler amaçlarının ilçenin bozulan imajını düzeltmek olduğunu söyledi. Gölcük Şirinköy İlköğretim Okulu’ndan katılan öğretmenler, Diğer Sahne Gösterileri dalında mansiyon ödülüne layık görüldü.

ZEYBEK OYUNUYLA KATILDILAR

Ege Bölgesi’ne ait yöresel kıyafetler ve zeybek oyunuyla yarışmaya katılan Gölcüklü öğretmenler Yarışamaya katılma nedenlerinin son günlerde ilçeleriyle ilgili olumsuz haberlerin olduğunu söyledi. Öğretmenler, “Biz Gölcüklü öğretmenler olarak hem kentimiz hem de öğretmenlerimizle ilgili bu olumsuz imajı bozmak istiyoruz” dedi.

KISA ZAMANDA EKİP RUHU İLE ÇALIŞTIK

Yarışmaya kısa sürede hazırlandıklarını söyleyen öğretmenler, “Az zamanda ekip ruhu ile çalıştık ve bu güzel oyunu sergiledik. Beğenildiğini de düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

2 AYLIK BEBEĞİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLMUŞTU

Gölcük İlçesi'ndeki bir ilkokulda sınıf öğretmenliği yapan 34 yaşındaki S.M.D 2 aylık erkek bebeğini evde tek başına bıraktıktan sonra 9 günlük bayram tatilini geçirmek üzere memleketi Adana'ya gitmiş ve bebeğinin ölümüne neden olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817