GÖLKAY FLY CUP YARIŞLARI NEFES KESTİ

İzmit Belediyesi’nin prestij projelerinden biri olan ve kentin spor yaşamına ayrı bir renk katan Gölkaypark, hafta sonunda nefes kesen bir yarışa ev sahipliği yaptı. İzmit Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Wakeboard Şampiyonası bu yıl ‘’İzmit Power Fly Cup I ‘’ adı altında Türkiye’nin çeşitli illerinden katılımla gerçekleşti.

Şampiyonada 16 yaş altı bayanlar, 16 yaş altı erkekler, 16 yaş üstü bayanlar, 16 yaş üstü erkekler ve veteranlar kategorilerinde sporcular yarıştı. Yarışmaları İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Üzülmez, Ayhan Acar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve vatandaşlar büyük bir heyecanla izledi.

KAZANANLARA ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN DOĞAN VERDİ

Gün boyu devam eden yarışlarda sporcular arasında kıyasıya mücadele edildi. Yarışanlar kadar izleyenlerinde büyük keyif aldığı yarışlarda 16 yaş altı bayanlarda Ceren Mutlu, 16 yaş erkeklerde Can Türk, 16 yaş üstü bayanlarda Çilem Çiçek, 16 yaş üstü erkeklerde Abdullah Doğuer ve veteranlarda Şaban Mutlu şampiyon oldu. Kategori birincilerine ve dereceye giren sporculara ödüllerini İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan verdi. Ödül töreninde konuşan Başkan Doğan “ bugün burada oldukça keyifli geçen bir yarışmaya ev sahipliği yapmanın onurunu yaşadık. İzmit’imiz sporcuları ile tesisleri ile adını duyurmaya devam edecek” dedi.

SPORCULAR GÖLKAY’A HAYRAN KALDI

Samsun ve Bursa’dan gelen sporcuların Gölkaypark’ı çok beğendiklerine vurgu yapan Doğan “ şehir dışından katılan yarışmacılarımız ve teknik heyetleri tesislerimizi çok başarılı buldular. Gölkaypark her geçen gün daha çok kişi tarafından biliniyor. Burada emeği geçen herkese ve buraya gelenlere teşekkür ederim” dedi.

.

GÖLKAY PARK FLY CUP YARIŞMA SONUÇLARI

16 YAŞ ALTI BAYANLAR

1) Ceren Mutlu Samsun Belediyesi

2) Damla Kavak Kocaelispor

16 YAŞ ALTI ERKEKLER

1) Can Türk Samsun Belediyesi

2)Muhanmet Yıldız Samsun Belediyesi

3)Abdülsamet Candan İzmit Belediyesi

16 YAŞ ÜSTÜ BAYANLAR

1) Çilem Çiçek Samsun Belediyesi

2) Ennur Hasovalı Samsun Belediyesi

3) Zuhal Çakır Bursa

16 YAŞ ÜSTÜ ERKEKLER

1) Abdullah Doğuer İzmit Belediyesi

2)Kerem Gürdal Bursa Spor

3) Berk Mutlu Bursa Spor

VETERANLAR

1) Şaban Mutlu

2) Ayhan Acar

3) Ülkü Ayber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817