GÖLKAY’A YÜZLERCE FİDAN DİKİLDİ
 İzmit Belediyesi tarafından Gölkay’a yüzlerce fidan dikildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, 2.Etap çalışmalarının devam ettiği Gölkay’da yürüyüş ve bisiklet yollarının kenarlarına aralarında ıhlamur, mavi servi ve leylandi türlerinden 200 den fazla fidan dikildi. Yetkililer, Gölkay çevresine yeni fidan dikimlerinin devam edeceğini de söylediler.

 2.ETAP ÇALIŞMALAR SON SÜRAT

 Bu arada Gölkay 2.Etap çalışmalarının da büyük bir hızla devam ettiğini söyleyen yetkililer” Dünyanın en modern kablolu su kayak merkezinin bulunduğu Gölkay Park’ın 2.Etap Projesi kapsamında gölet etrafında 2700 metre yürüyüş ve bisiklet yolu, çocuk oyun alanı, kondisyon alanı, piknik alanları ve yeşil alanlar yapılıyor. Birkaç ay içinde tamamlanacak çalışmalar sonunda vatandaşlar, yaya ya da bisiklet ile göl çevresini dolaşma imkanı bulacaklar” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817