banner2779
banner2752
banner2750

(GÖLMEK) Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Yoğun ilgi görüyor
Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü işbirliği ile Kısa adı GÖLMEK olan Gölcük Meslek Edindirme Kursları yapılan Protokolle resmileşti. Gölcük Belediyesi Eğitim Kültür Müdürlüğü bünyesinde 9 kurs merkezinde 21 branşta kurs veriliyor. Meslek Edindirme Kursları GÖLMEK çatısı altında gerçekleştiriliyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak bilindiği gibi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi,Sanat Galerisi, Değirmendere Sanatevi, İhsaniye sosyal merkez,İhsaniye Merkez, H.dere, Ulaşlı, Yazlıkta ve Hisareyn’de çeşitli kurslar açarak Bay ve Bayanlarımıza meslek edindirmede destek vermeye, boş zamanlarını değerlendirerek ev ekonomilerine katkı sağlamaktayız.

Böylesine yoğun ilgi gören kurslarımız, Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü işbirliği yaparak hazırlanan protokolle artık GÖLMEK çatısı altında hizmet verecektir.

Bu çalışmalar ayrıca Ülke ekonomisine katkı sağlamak, Sosyal ve Kültürel yönden desteklemelerine, istihdam imkanı sağlanmasına yardımcı olmaktadır. Halkımızın boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme ve kullanma alışkanlıkları kazandırarak yeteneklerini geliştirme ve sergileme imkanı da sağlamaktadır dedi.

GÖLMEK kursları olarak; Tiyatro, Aerobik, Giyim, İğne oyası, Resim, Hat, Tezhip, El Nakışı, Ebru, Mefruşat, Cilt bakımı, Saçaklama, Gemi Maket yapımı,Örgü, Takı tasarımı, Pasta yapımı, Kaligrafi,Çini işleme,Kırkyama, Bağlama, Gitar kursları Eğitmenler tarafından belirlenen program dahilinde gerçekleştiriliyor. Kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Kurs merkezlerine şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751