banner2779
banner2752
banner2750

Gönül; “Anneniz gibi gayret göstereceğim”

Gönül’den özel çocuklara özel ilgi 

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Down Sendromu Farkındalık Günü nedeni ile özel çocuklar ve aileleri ile görüştü. Down Cafe’de gerçekleşen programda başkan adayı Gönül’e İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Program kapsamında açıklamalarda bulunan başkan adayı Gönül, “Önce kamu kuruluşlarımızdaki engelleri sonra şehrimizdeki engelleri kaldıracağız. İzmit merdiveni bol olan bir ilçe. Engelli rampaları ile ulaşımı kolaylaştıracağız. Ben sizlerin annesi gibi gayret göstereceğim” dedi.

SİBEL GÖNÜL BİZİM ANNEMİZ
Başkan adayı Gönül’ü karşısında gören çocuklar hep birlikte şarkılar söyledi. Gönül için dans ederek gösterilerini tamamlayan çocuklar, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile birlikte pasta kesti. Başkan Doğan’ın, “Sibel Gönül’ü tanıyor musunuz?” sorusuna cevap veren çocuklar, “Sibel Gönül bizim prensesimiz, bizim annemiz” şeklinde Başkan Doğan’a cevap verdi.

ENGELSİZ ŞEHİR İÇİN GAYRET EDECEĞİZ
Özel çocukların her zaman yanında olacaklarını söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, “Bizler her zaman çocuklarımız ile birlikteyiz ve sizlerin yanınızda olacağımıza söz veriyoruz. Engelsiz bir şehirde yaşamak için büyük bir gayret içindeyiz. Önce kamu kuruluşlarımızdaki engelleri sonra şehrimizdeki engelleri kaldıracağız. İzmit merdiveni bol olan bir ilçe. Engelli rampaları ile ulaşımı kolaylaştıracağız. Ben sizlerin annesi gibi gayret göstereceğim” ifadelerini kullandı.

ENGELLİ DOSTU BELEDİYE OLDUK
Görev süresi boyunca engelli dostu belediye olarak da çalışmalar yürüttüklerini söyleyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Bizler engelli kardeşlerimizin ve ailelerimizin her zaman yanında olduk. Allah annelerimize, ailelerimize kolaylıklar versin. Bu kardeşlerimiz bizlere en güzel hediye en güzel emanetlerdir. Bundan sonra Sibel Hanım şehrin annesi olduğu gibi onların da annesi olacaktır” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751