Gönül Bağı Mağazası’nda bayram heyecanı

 

Kartepeli ihtiyaç sahiplerinin hoşgörü ve sevgi ile giydirildiği Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerinin gönüllü olarak görev yaptığı Gönül Bağı Mağazası’nda, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi 150 çocuk daha giydirildi. Kadın Meclisi Başkanı Nurdane Erişti, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yardımların sağlanmasında öncülük eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a teşekkür etti.

 

Kartepe’de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak amacıyla toplanan giyim ve ev eşyalarının dağıtımının yapıldığı Gönül Bağı Mağazası, açıldığı ilk günden beri insanların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kartepe Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğinde Kartepe Kaymakamlığı karşısındaki prefabrikte hizmet veren Gönül Bağı Mağazası, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi 150 miniği daha giydirerek gönülleri fethetmeye devam etti.

 

Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurdane Erişti, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın katkıları ile sağlanan 67.000 TL değerinde giyim eşyasını ilçe genlinde okuyan miniklerle buluşturmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Gönül Bağı Mağazası’ndaki bayramlık kıyafetlerin dağıtımında Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kayabaş, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erol Arutan, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık İskender, Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, Belediye Başkan eşi Nurten Karabalık, Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurdane Erişti ve üyeleri de hazır bulundu.

 

Kadın Meclisi Başkanı Nurdane Erişti, “Bizler hayırseverlerin destekleri ile ayakta duran bir gönül köprüsüyüz. Bu konuda belediye başkanımız her zaman en büyük destekçimiz olmuştur. Bu bayram öncesi de başkanımızın katkıları ile sağlanan kıyafetler çocuklarımızın yüzünün gülmesine vesile olmuştur” dedi. Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül de, “İlçede durumu müsait olmayan ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması anlamında Gönül Bağı Mağazamız önemli bir görev üstlenmiştir. Bugünde 150 çocuğu sevindirmenin mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817