Gönül, Bekirpaşa’da STK’lar İle Buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Bekirpaşa Mahallesi’nde bulunan STK’lar ile bir araya geldi. Beyaz Evler Restaurant’ta gerçekleşen programda başkan adayı Gönül’e AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Aykut Çağlayan ile meclis üyesi adayları eşlik etti. Halkla yönetim vurgusu yaparak seçim manifestosuna değinen başkan adayı Gönül, “Bir ekip halinde başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz. Özellikle halkla yönetimi çok kıymetli buluyoruz. Benzersiz şehir uygulamaları, çevreye saygılı, spor aktiviteleri, yatay mimari uygulamaları gibi birçok başlık üzerinde çalışacağız” dedi.

İZMİT İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ
Buluşmada Gönül, “Bizler yolumuzu rotamızı hep milletimiz olarak belirledik. İzmit için şimdiye kadar ne kadar taş üzerine taş koyan var ise Allah razı olsun. Yeter ki İzmit kazansın diye gayret göstereceğimiz bu yolda gönül bağlarını da kuvvetli tutmak istiyoruz. Mahalle meclisleri yaparak kentin 102 mahallesine de eşit ve adil hizmet götüreceğiz. Sayın cumhurbaşkanımızın teveccühü ile yola çıktık. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadan sizler için, İzmit için gayret gösteriyoruz. Yeter ki biz birbirimize inanalım ve güvenelim. Ben bir kardeşiniz bir bacınız olarak yanınızda duracağıma söz veriyorum. Reçete hazır tedavi de hazır siz yetkiyi verin biz gerekeni yapacağız” şeklinde konuştu.

SON NEFESİMİZE KADAR GAYRET GÖSTERECEĞİZ
“Klasik belediyecilik anlayışının üzerine bir de gönül belediyeciliği kuracağız” diyerek sözlerine devam eden başkan adayı Gönül, “Hatalarımız, eksikliklerimiz olmuşsa da yanlışımız hiç olmadı. Eğer hatalarımız var ise gönül belediyeciliği ile yaralarımızı saracağız. Bizler yollar, köprüler yapabiliriz ama gönülden gönüle yollar inşa edemezsek yaptıklarımız eksik kalır. Her zaman yanınızda olacağız. Sizler bana değil ben sizlere ulaşacağım. Vatandaşın derdiyle dertlenmek ve dertlere derman olabilmek önemli. Bize sakın sadece seçimler için çalışacakmış önyargı ile bakmayın. Söylediklerimizi yapabilmek için son nefesimize kadar gayret göstereceğiz” diye konuştu.

HALKLA YÖNETİM ÇOK KIYMETLİ
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Bir ekip halinde başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz. Özellikle halkla yönetimi çok kıymetli buluyoruz. Sivil toplum kuruluşları bu noktada bizler için çok önemlidir. Ortak akıl ile bir belediyecilik sergileyeceğiz. Ben sizinle konuşmadan tartışmadan hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceğim. Sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak yapmamız gerekenleri artırarak devam ettireceğiz. Benzersiz şehir uygulamaları, çevreye saygılı, spor aktiviteleri, yatay mimari uygulamaları gibi birçok başlık üzerinde çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817