banner2779
banner2752
banner2750

 GÖNÜL; BELEDİYE BİNASINI ÇOK BEĞENDİ
 GÖNÜL; PEHLİVAN’A KONUK OLDU

Körfez'de çeşitli ziyaretler için ilçede bulunan Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Kadın ve Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Azize Sibel Gönül, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret etti. Gönül yeni hizmet binasını gezdi.

Ahmet YARAR

KTO’yu ziyaret eden Gönül, daha sonra Körfez Belediyesi hizmet binasına gezdi. Gönül’e yeni hizmet binasını gezdiren Başkan Pehlivan daha sonra makamında 1 buçuk saat Gönül ile sohbet etti.

Körfez Belediyesine modern hizmet binası kazandırdıklarını belirten Başkan Pehlivan "Eski hizmet binasının yetersizliği ve dağınık olması birçok sıkıntıyı beraberinde getiriyordu. Körfez'e yakışan yeni hizmet binamızda, çalışmalar daha sağlıklı yürütülüyor. Vatandaşlarımıza ulaşım noktasında da büyük rahatlık sağladı." şeklinde konuştu.

Yeni belediye binasında huzurla, başarıyla güzel işler yapmak nasip olsun temennisinde bulunan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül Körfez'de değişimin ilerleyen günlerde de devam edeceğini belirterek, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Pehlivan'ı kutladı.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751