Gönül; “Belediyeciliğe Mimar ve Kadın Eli Değecek”



AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, KOGACE Başkanı Mesut Çatak ve yönetiminin Kent Meydanı’nda bulunan Medya Evi’nde misafiri oldu. Gönül’ün ziyaretine AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve AK Parti İzmit Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı da eşlik etti. Cemiyet yönetimi ve muhabirler ile bir süre sohbet ettikten sonra açıklamalarda bulunan başkan adayı Gönül, “Belediyeciliğe bir mimar eli ile bir kadın bakış açısı değecek” dedi

YAZMANIZI İSTİYORUM
Başkan seçildikten sonra eksikliklerin gösterilmesini isteyen AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Bizler İzmit’i hep beraber yöneteceğiz. Halkımızı doğru bilgilendirme adına sokaklarda zor şartlarda çalışan muhabir arkadaşlarımdan bir ricam var. Allah nasip ederde belediye başkanı oldursak, ilçemizde nerede bir eksiklik var, hangi mahallede ne noksanlık varsa yazmanızı istiyorum” diye konuştu.

İZMİT’E BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM
Konuşmasının devamında Gönül, “Kocaeli’nin ikinci kadın milletvekiliydim, inşallah halkımızın teveccühü ve teşkilatlarımızın gayreti ile ikinci kadın belediye başkanı olacağım. İzmit benim çocukluğum, gençliğim, sevdam. Ben bu şehirde büyüdüm, bu şehirde okudum, bu şehirde mimar oldum, bu şehir beni milletvekili yaptı. Ben İzmit’e olan vefa borcumu ödemek istiyorum. İnanıyorum ki İzmit vefanın adresidir. Evladına, kızına sahip çıkar” şeklinde konuştu.

BU DAVA HİZMET DAVASIDIR
“Belediyeciliğe bir mimar eli ile bir kadın bakış açısı değecek” diye konuşan Gönül, “Şimdiye kadar İzmit için taş üstüne taş koymuş tüm başkanlarımızdan Allah razı olsun. İzmit için sevdası, derdi olan tüm insanlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. İzmit her şeyin en güzeline layık. Bu dava hizmet davasıdır ama hizmeti yaparken çok güzel yollar, meydanlar yaparsınız fakat gönüllere giremez, insanlara dokunamazsanız kıymeti olmaz. Onun için gönül belediyeciliği diyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817