Gönül, “Bizim Siyasetimiz ‘Gönül’ ve Sevgi Siyasetidir”

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Çayırköy, Yassıbağ Murat ve Çubuklu Bala Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Bölge halkının büyük bir misafirperverlik gösterdiği programda başkan adayı Gönül’e AK Parti İzmit İlçe Başkanvekili Ali Galip Öztürk İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Halkın sevgisi karşısında büyük mutluluk duyan başkan adayı Gönül, “Bizim siyasetimiz gönül ve sevgi siyasetidir. Bizim davamız hizmet ve kardeşlik davasıdır. Sizler ile güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

KAZANAN İZMİT OLACAK
Vatandaşlar ile bir süre sohbet ettikten sonra değerlendirmelerde bulunan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Belediye seçimlerinde yapılacak olan hizmetler önemlidir. Bizler hizmetlerimizi samimiyet, gayret ve tevazu ile gönül belediyeciliği anlayışıyla hep birlikte yapacağız. Ortak akıl ile çözüm bulacağız. 7 gün 24 saat gece gündüz hiç durmadan gayret gösteriyoruz. Arkamızda sizlerin gücünü ve heyecanını hissediyoruz. Bizler istiyoruz ki ilçemizde yeniden başarılarla dolduracağımız bir sayfa açalım. Sizler artık mahallenin sakini değil, sahibi olacaksınız. Bizim dönemimizde kazanan İzmit olacak” şeklinde konuştu.

HER ZAMAN GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE OLACAĞIZ
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Bizim siyasetimiz gönül ve sevgi siyasetidir. Bizim davamız hizmet ve kardeşlik davasıdır. Sizler ile güzel çalışmalara imza atacağız. Mahallelerimizin daha çok kalkınması için elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapacağız. Vatandaşlarla içi içe olma geleneğimizi dün olduğu gibi bugün de sürdürmeye devam edeceğiz. Yatırımlar ve bölge sorunları için her zaman görüş alışverişinde olacağız. Halkın ulaşmaya çalıştığı değil, halka ulaşan bir belediye başkanı olacağım” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817