Gönül Büyük Konserde Romanlarla Buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Romanlarla Gönül Buluşması isimli program kapsamında gerçekleştirilen büyük Roman konserinde vatandaşlarla buluştu. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen programda başkan adayı Gönül’e AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit İlçe SKM Başkanı Havzullah Yaydemir ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Çok sayıda Roman vatandaşın katıldığı ve coşkunun hakim olduğu programda Gönül, başkan gibi karşılandı. Programda gerçekleşen konuşmaların ardından, salonda boş yer bırakmayan Roman vatandaşlar konserde gönüllerince eğlendi.

DAHA GÜÇLÜ İZMİT VE TÜRKİYE İÇİN GELİYORUZ
Program kapsamında konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, “Varlığınız bize güç veriyor, samimiyetiniz, içtenliğiniz yolumuza ışık tutuyor, bu coşku, bu heyecan 31 Mart akşamındaki zaferimizi müjdeliyor, İzmit AK Parti’nindir, AK Parti’nin kalesidir diyor. Kıymetli Roman kardeşlerimiz daha fazla gönüllere dokunmaya, daha fazla el tutmaya, mazluma ses olmaya geliyoruz. Yine, yeniden ve daha güçlü bir şekilde, daha güçlü İzmit ve Türkiye için geliyoruz” diye konuştu.

CESARET VE COŞKUYLA YOLA DEVAM EDECEĞİZ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “İnşallah 31 Mart akşamı da bütün İzmit, Kocaeli ve Roman vatandaşlarımız bu davaya sahip çıkarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlu davasına destek olacaktır. 31 Mart akşamı İzmit’ti inşallah gönüller köprüsü kurmaya gelen Sibel Hanımefendi’ye, Kocaeli’yi ise Tahir Büyükakın’a emanet edecektir” şeklinde konuştu.

GÖNÜL BAĞIMIZ BAMBAŞKA
“İnsanımıza hizmet etmeyi kendimize görev bildik. Hiçbir zaman renginden, milliyetinden dolayı insanımızı ayırmadık” diyerek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, “Özellikle siz Roman kardeşlerimiz ile kurduğumuz gönül bağı bir başka. Bizler sizlerden her şartta mutlu olmayı, hayata eğlenceli tarafından bakabilmeyi öğrendik. Bana, “Romanlar kimdir?” diye soruyorlar. Ben de diyorum ki, “Onlar benim kardeşimdir, canlarımdır” diyorum. Sizlere de, “Sibel Gönül kimdir?” diye sorarlarsa, “O bizim ablamızdır, kardeşimizdir” deyin. Ben sizi her zaman bir kardeş olarak göreceğim sizler de beni ablanız olarak görün. Her zaman sizlerin yanınızda olacağız” dedi.

BİR OLACAĞIZ, BERABER OLACAĞIZ
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Sizler için birçok projeyi hayata koyacağız. Mühim olan sizin mutluluğunuzdur. Neşenizi ve mutluluğunuzu kaybetmemeniz için elimden gelen gayreti göstereceğim. Gençlerimizin istihdamına yardımcı olacağız. Evde üreten kadınlarımızı sigortalı yapmak için gayret göstereceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile her zaman ihtiyaç sahibi olan ailelerin yanında olacağız. Hiçbir çocuğumuzun kıyafeti ve kırtasiye malzemesi sıkıntısı çekmesini istemiyoruz. Bu konuda gereken yardımları yapacağız. Siz başımızın taçları ne istiyorsa onu yapacağız. Bir olacağız, beraber olacağız” ifadelerini kullandı.

YANINIZA SADECE BUGÜN GELMEDİK
Benim sevdam, benim değerli dostlarım diyerek konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Bugün de her zaman olduğu gibi muhteşemsiniz. Bütün Roman mahalleleri burada, sizler nerede biz de oradayız. Sizin yanınıza sadece bugün gelmedik. Her zaman yanınızdaydık. Sizler bizi ne zaman arasanız bir telefon kadar yakındık. Bu güne kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Roman kardeşlerimize hizmet etmek boynumuzun borcudur” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817