Gönül, “Cumhur İttifakı Milletimizin Tercihlerinden Doğmuştur”

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Tüysüzler Mahallesi’nde gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler kapsamında Cumhur İttifakı’na Gönül veren ailenin konuğu oldu. Hasta ve taziye ziyaretlerinin ardından Cumhur İttifakı’na gönül veren Işık Ailesi’nin evlerine misafir olan başkan adayı Gönül’e AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, meclis üyesi adayları eşlik etti. Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Cumhur İttifakı’nı ruhunu en iyi şekilde yaşatan siz değerli hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhur ittifakı milletimizin tercihlerinden doğmuştur. Cumhur ittifakı olarak bizim tercihimiz, vatanımız ve milletimizin güçlü yarınlara ulaşmasıdır. Bu milletimizin de tercihidir.” dedi.

BİRLİK VE KARDEŞLİĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
Işık Ailesi’nin evinde açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra millet olarak yaşamış olduğumuz kenetlenme bugün Cumhur İttifakı ruhu ile devam ediyor. Cumhur İttifakı’nı ruhunu en iyi şekilde yaşatan siz değerli hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhur ittifakı olarak bizim tercihimiz, vatanımız ve milletimizin güçlü yarınlara ulaşmasıdır. Bu milletimizin de tercihidir.  Bizler Cumhur İttifakı ile kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

SÖZ VERDİĞİMİZ HER İŞİ YAPTIK
Tüysüzler mahallesinde farklı sokaklarda önemli ziyaretler yaparak vatandaşlara dokunan, hasta ziyaretlerinde geçmiş olsun dileklerinde bulunan başkan adayı Gönül, “Bizler millet sevdalıları olarak sizlere en iyi şekilde hizmet etmek için bu yola çıktık. Hiçbir zaman günü kurtaracak, geçici siyasetler yapmadık. Söz verdiğimiz her işi yaptık, yapamayacaklarımızı asla vaat etmedik. Tevazu ve samimiyetimiz ile Sayın Cumhurbaşkanımızı ilçelerimizde en iyi şekilde temsil etmek, halkımıza en güzel hizmeti sunmak için çok çalışacağız. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı.

 

...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817