Gönül, genç başkanlar ile buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen, “Genç Başkanlar Buluşması” programı kapsamında STK başkanları ile bir araya geldi. Antikkapı’da gerçekleşen programda başkan adayı Gönül’e AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan eşlik etti. Çok sayıda STK temsilcisinin katıldığı programda konuşmasını gerçekleştiren başkan adayı Gönül, “Yerel yönetimlere baktığımızda hem gençlere hem de kadınlara ihtiyacı olduğu bir alan görüyoruz. Kadın ve gençlerin görüşleri alınmazsa o işler yanlış olur” dedi.

GENÇLERDEN GENİŞ KATILIM
İstek ve önerilerin dikkate alındığı programa, Hodri Meydan Gençlik ve Yaşam Derneği Başkanı Enver Güler, TÜGVA İzmit Derneği Başkanı Fatih Sultan Öztel, Genç Kocaeliler Derneği Başkanı Umut Ongül, Genç İzmitliler Derneği Başkanı Samet Şengöz, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç, Öncü Gençlik Spor Derneği Başkanı Ali Küçükkeskin, Mehmet Ali Paşa Yenişehir Derneği Başkanı Semih Furkan Koç, İşitme Engelliler Derneği Başkanı Betül Tonyalıoğlu, Gültepeliler Derneği Başkanı Taner Sinan Çakırer, Gültepe Gençlik Derneği Başkanı Fahri Kazancı, Kocaeli Fikir Kulübü Derneği Başkanı Nizam Şen, Yenimahalle Radar Gençlik Derneği Enes Küçük, Kuruçeşmeliler Derneği Başkanı Ramazan Gür, Akmeşeliler Derneği Başkanı Sebahattin Demiray, Genç TÜMSİAD Derneği Başkanı Salih Sarıkaya, KİHMED Başkanı Sebahattin Yaman, Genç Ensar Derneği Başkanı Talha Soba, Genç Nesil Derneği Başkanı Ayhan Gül, Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Bilal Bozkurt, Pusula Düşünce Derneği Başkanı Volkan Şenel, Genç Fikirler Derneği ve İzmit Gençlik Meclisi Başkanı Buğra Kaşıkçı, İdealist Gençlik Derneği Başkanı Ferhat Erten, Kızılelma Ocakları Derneği Başkanı Ömer Uçar,Genç Romanlar Derneği Başkanı Osman Akkuş, KADEM Başkanı Dürdane Merve Yılmaz, Kocaeli Bekirpaşa Ülkü Ocakları Derneği Başkanı Mehmet Duru, Kocaeli Gençlik ve Proje Derneği Başkanı Kübra Akyıldız, Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Yıldız, Gençlik ve Proje Derneği Başkanı Gökhan Ak, Genç Girişimciler Derneği Başkanı Enis Göçer katıldı.

HER ALANDA AKTİF OLMASINIZI İSTİYORUZ
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Aykut Çağlayan, “Bugün burada sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bizler AK Parti İzmit Gençlik Kolları olarak yaptığımız çalışmalarda gençlerimizin önemine vurgu yapman çalışmalar yapmıştık.  Bizler, İzmitli gençlerimizin her alanda aktif olmasını istiyoruz. Gençler bayrağa sahip çıktığı ve milletini sevdiği sürece ülkemiz daha iyi yerlere gelecektir. Sibel Başkanımız da istişarelere çok önem veriyor. İnşallah bundan sonraki çalışmalarda bu masada yine gençler ile istişareler edilecektir” şeklinde konuştu.

BU İŞLER BİRLİK OLDUKÇA GÜZELLEŞİR
Selamlama konuşmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Cumhurbaşkanımız tarafından görevimiz tevdi edildiğinden bu yana hiç durmadan çalışıyoruz. Samimiyet, tevazu ve gayret ile gönül belediyeciliği ile yola çıktık. Bu şehrin bir evladı, ablası ve kardeşi olarak beni yetiştiren İzmit’e vefa borcumu ödemek istiyorum. Bilgilerimizin, tecrübelerimizin ve kadın bir mimar olmanın farkıyla küçük dokunuşlar ile büyük farklar yaratacağına inanıyorum. Yüce meclisimizde yapmış olduğumuz her çalışmada önce sivil toplum örgütlerinin görüşlerini alırdım. Dolayısıyla sivil toplum kurumlarıyla çalışmayı her zaman önemsedim. Her birinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bu işler birlik oldukça güzelleşir” şeklinde konuştu.

GENÇLERİN İSTİHDAMINA KATKI SUNMAK İSTİYORUZ
“Sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte STK meclisleri yapmamız lazım” diyerek sözlerine devam eden başkan adayı Gönül, “Sizlerle hangi konularda neleri yapabileceğimizi oturup konuşacağız. Sizler bizlere ulaşmadan, bizler sizlere ulaşacağız. Bana göre halkla yönetimin bu şekilde olması lazım. Şeffaf ve tasarruflu yönetimi önemsiyorum. Teknolojinin her imkanını vatandaşımıza sunmak istiyoruz. İzmit’te sosyal ve kültürel faaliyetler yapacağız. Sosyal belediyecilik uygulamalarımızı ise artırarak devam ederken, siz sivil toplum kuruluşları ile hareket edeceğiz. Derdi olan vatandaşlarımızın sesine kulak vereceğiz. İzmit Belediyesi, büyükşehir belediyemiz ve kamu kuruluşları ile somut bir proje koyarak gençlerimizin istihdamına katkı sunmak istiyoruz. Yerel yönetimlere baktığımızda hem gençlere hem de kadınlara ihtiyacı olduğu bir alan görüyoruz. Kadın ve gençlerin görüşleri alınmazsa o işler yanlış olur” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817