Gönül; “Hakem Milletimizdir”

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda bulunan İzmit İlçe Seçim Kurulu’nu ziyaret etti. Başkan adayı Gönül’ün ziyaretine ise AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı da eşlik etti. Seçim kurulu ile bir süre sohbet eden Başkan Adayı Gönül, “Seçimler hepimiz için çok mühim. Mademki demokrasi var o zaman hakem milletimizdir” dedi.

SEÇİMLER DEMOKRASİMİZİN VAZGEÇİLMEZİDİR
Seçim kuruluna yoğun iş tempoları dolayısıyla kolaylıklar dileyen AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Seçimler demokrasimizin vazgeçilmezidir. Mademki demokrasi var o zaman hakem milletimizdir. Yaklaşmakta olan yerel seçimlerin başta İzmit ve Kocaeli olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizler gibi sizleri de yoğun bir tempo bekliyor. Hepinizin Allah yardımcısı olsun, kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817