banner2779
banner2752
banner2750

Gönül; “Her Yere Adil Hizmet Dağıtacağız”

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, gün boyu devam eden seçim programlarına Kanlıbağ’da devam etti. Kanlıbağ Çay Ocağı’nda bölge halkı ile buluşarak çay sohbetlerine katılan başkan adayı Gönül’e AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney de eşlik etti. Mahalleli ile bir süre sohbet eden AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “hizmet götürürken her yere adil hizmet dağıtacağız” dedi.

MİLLETİMİZE GÜVENİYORUM
“Kanlıbağ’da olmaktan duyduğum heyecan ile hepinizi selamlıyorum” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “5 yıl boyunca ilçemizin kaderini belirleyeceğimiz bir seçim sürecine giriyoruz. Başta İzmit ve Kocaeli olmak üzere seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Ben insanlarımızın adalet terazisine her zaman güvendim.” şeklinde konuştu.

SİZLERLE EN DOĞRUSUNU BULACAĞIZ
Sözlerine devam eden başkan adayı Gönül, “Bu dönem tevazu, samimiyet ve gayret ile gönül belediyeciliği diyerek yola çıkıyoruz. Hizmet götürürken her yere adil hizmet dağıtacağız. Çalışmalarımızda ortak akıl ve şeffaf yönetim şeklini benimseyeceğiz. ‘Ben yaptım oldu’ demeden mutlaka hep birlikte konuşarak en doğrusunu bulacağız. Mahallelinin onay vermediği hiçbir şeyi hayata geçirmeyeceğiz” diye konuştu.

EKONOMİK GELİŞİME KATKI SAĞLAYACAĞIZ
Çalışmalarında teknolojiye de önem vereceklerinden bahseden Başkan adayı Gönül, “Herkesi mahalle sakini olmaktan mahalle sahibi olma noktasına getireceğiz. İzmit’in sokaklarının hikayesini bilirim. O yüzden İzmit’in eski tarihini koruyarak yeniyi en doğru şekilde uygulayacağız. Şehrin ekonomik gelişimine katkı sağlayacağız. Akıllı belediyecilik uygulamaları ile teknolojiyi kentin kullanımına sunacağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751