GÖNÜL, İZMİT'İ MİTİNGE DAVET ETTİ

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, İzmit merkezde İstiklal Caddesi boyunca esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde köylerde de miting daveti yapan Başkan Adayı Gönül, İzmit’in merkezinde yapmış olduğu ziyaret turunda, yarın saat 16.30’da Milli İrade Meydanı’nda (eski Perşembe Pazarı’nda) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşecek olan Büyük Kocaeli Mitingi’ne tüm vatandaşları davet etti. Bölgede ki ziyarette Başkan Adayı Gönül’e Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Meclis Üyesi Adayları ve partililer eşlik etti. Uğramadık esnaf bırakmadan tek tek gezen başkan adayı Gönül, “Bu tarihi günde el ele, gönül gönüle hep birlikte liderimizi dinleyeceğiz. Cumhurbaşkanımıza, coşkunuz ve enerjiniz ile Türkiye’deki en güçlü desteklerden birini vereceğinizden şüphem yok” dedi.

EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE LİDERİMİZİ DİNLEYECEĞİZ
Davetiye dağıttığı programda değerlendirmelerde bulunan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile gerçekleşecek olan büyük Kocaeli mitingimize sizleri davet ediyorum. Bu tarihi günde el ele, gönül gönüle hep birlikte liderimizi dinleyeceğiz. Cumhurbaşkanımıza, coşkunuz ve enerjiniz ile Türkiye’deki en güçlü desteklerden birini vereceğinizden şüphem yok” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817