banner2752
banner2750
banner2776

Gönül: “Kadın ve Mimar Gözü İle İzmit’e Dokunacağım”

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Azize Sibel Gönül, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Feyzi Utaş ve yönetim kurulu ile bir araya geldi. Cemiyetin binasında gerçekleşen buluşmaya AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı da katılım sağladı. Ziyaret kapsamında açıklamalarda bulunan Gönül, “Kadın ve mimar gözü ile farklı dokunuşlar yaparak, ilave bir katma değer sağlayacağız.” dedi.

DEĞİŞİMLERE BERABER KARAR VERELİM


Program kapsamında değerlendirmelerde bulunan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Biz istiyoruz ki İzmit’e dair derdi olan, fikri olan; sivil toplum kuruluşlarından odalara, gencinden yaşlısına, herkesin, her kesimin fikrini alarak, yapacağımız her şeye beraber karar verelim.” Dedi.

FARKLI PROJELER
Gönül, “Yeni dönemde en önemli önceliğimiz Sayın Cumhurbaşkanı’mızın ifadesiyle gönül belediyeciliğidir. Bir taraftan da sosyal, kültürel ve ticari alanlarda İzmit’imizin gelişmesine katkı sağlamaya yönelik önemli projeler üzerinde çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680