Gönül, Köyleri Gezmeye Devam Ediyor

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, köylere giderek vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Karaabdülbaki, Kurtdere, Ortaburun, Hasancıklar, Süleymaniye ve Akmeşe Köyleri’ni ziyaret eden başkan adayı Gönül’e AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Köylüler tarafından başkan gibi karşılanan Gönül köylüler ile sohbetinde, “Vatandaşımızı ve İzmit’imizi kazanmak için çok çalışıyoruz. Hem hükümetimiz hem büyükşehirimizin desteği ile her bir insana, her bir gönüle dokunan hizmetler üreteceğiz.” dedi. Ziyaretleri sırasında başkan adayı Gönül, Ortaburun Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin onursal üyesi oldu.

HER BİR GÖNÜLE DOKUNAN HİZMETLER ÜRETECEĞİZ
“31 Mart’ta gerçekleştirecek olduğumuz seçimler vatanımıza ve milletimize hayırlar getirsin” diyerek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Bizler, milletimiz ve köylümüzle olan gönül bağımızı her zaman güçlü tuttuk. İzmit Belediyemiz gerçekten güzel hizmetler yapmış. Bu hizmetlerin artarak devam etmesi için İzmit’in ve büyükşehirin uyumlu olması lazım. Makamlar gelip geçicidir, mühim olan vatandaşın derdine derman olmaktır. Her gittiğimiz yerde vatandaşımız, “Bu seçimleri mutlaka ama mutlaka alın” diyor. Vatandaşımızı ve İzmit’imizi kazanmak için çok çalışıyoruz. Hem hükümetimiz hem büyükşehirimizin desteği ile her bir insana, her bir gönüle dokunan hizmetler üreteceğiz.  Kapalı sulama sitemine geçilmesi için İzmit’in köylerinde çalışmalarımızı yapacağız” diye konuştu.

ÇOK DAHA İYİ İŞLER YAPILACAK
Başkan Adayı Gönül’ün ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Allah’ın izni ile İzmit’te adayımız Sayın Gönül, büyükşehirde Sayın Büyükakın yeni başkanlarımız olacaktır. Bizler de 1 Nisan’dan itibaren, sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Sibel Hanım mimar olduğu için çok şanslısınız. Kendisinin başarılı olacağına inancımız ve güvenimiz tam. Nerede, nasıl bir eksik, nasıl bir dokunuşa ihtiyaç varsa bilen adaylarımız var. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi’nin uyumu ile çok daha iyi işler yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817