Gönül, Makedonyalılar İle Buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Kocaeli Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fuat Biçici ve dernek üyelerini ziyaret etti. Dernek binasında gerçekleşen ziyarette başkan adayı Gönül’e meclis üyesi adayları eşlik etti. Dernek üyeleri ile bir süre sohbet eden başkan adayı Gönül, “Halkla yönetim ve gönül belediyeciliği bizlerin en çok önemsediği hususlardır. Makamlar gelip geçicidir, önemli olan vatandaşlarımızın isteklerini yerini getirmektir” dedi.

MİLLETİMİZİN KARARLARI BAŞIMIZIN TACIDIR
“Önümüzdeki seçimlerde bildiğiniz gibi beş yıl daha ilçemizi yönetecek isimleri seçeceğiz” diyerek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Milletimizin kararları her zaman başımızın tacı olmuştur. Bizlerin yolu her zaman milletimizin yolu ile aynı olmuştur. Büyükşehir ile İzmit’i gelecek vizyonuna taşımak Tahir Hoca’mız ile ortak sorumluluğumuzdur. Bu şehrin caddelerini, sokaklarını bilen ve gerçekten İzmit’e aşık olan biri olarak sizlerin ne istediğinizi iyi anlıyorum. Her bir insanımızın göğsünü gere gere ben İzmitliyim diyebileceği bir İzmit hayal ediyoruz. Halkla yönetim ve gönül belediyeciliği bizlerin en çok önemsediği hususlardır. Makamlar gelip geçicidir, önemli olan vatandaşlarımızın isteklerini yerini getirmektir” şeklinde konuştu.

PROJELERİNİ ANLATTI
Sözlerine devam eden başkan adayı Gönül, “Bizler bilgi ve tecrübelerimize güveniyoruz. Ekip olmak önemlidir. Ben değil biz anlayışı ile çalışarak İzmit’i kazandırmak istiyoruz. Bütün gayretlerimiz ve enerjimiz bu yöndedir. İzmit için dertlenen ne kadar isim var ise hepsine teşekkür ediyorum. İzmit dediğimizde aklımıza gelen prestij caddelerimiz var. Bu caddeler de mutlaka çalışmalar yapılması gerektiğini görüyoruz. Bu şehire kadın ve mimar gözüyle fiziki dokunuşlar yapacağız. Sizlerle birlikte, sizlerin onayınızı alarak bu konuda en doğrusunu yapacağız. Mahalle meclisleri yaparak sorunlarımızı belirleyip çalışmalarımızı yapacağız. Sizlerle birlikte hem yerinde yönetim hem de yerinde denetim yaparak mahalleliyi, mahallenin sahibi yapacağız” diye konuştu.

BİRLİKTE YÖNETİMİ ÖNEMSİYORUZ
“Mahalle meclislerinde bir araya geleceğiz. Kimse başkan bize uğramadı demeyecek” diyerek konuşmasına devam eden başkan adayı Gönül, “Birlikte yönetimi ve kaynak üreten belediyeciliği önemsiyoruz. Bizler herkesin başkanı olmaya, kimseyi kırmadan, incitmeden İzmit’i yönetmeye geliyoruz. Bizler güneş gibi olacağız. İzmit’i kucaklayacağız, ısıtacağız. Siyasetteki farkımız böyle olacak. Herkesin birbiri ile kucaklaşmasına imkan sağlayacağız. Bir mimar olarak İzmit’e vefa ve hizmet borcumu ödemek istiyorum. Çünkü bu iş gönül işi, tecrübe işi, Sibel Gönül işi” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817