banner2752
banner2750
banner2776

Gönül, MHP’li Kadınlar İle Buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Cumhur İttifakı’na gönül veren MHP’li kadınlar ile büyük bir ev toplantısında buluştu. Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayı Engin Duymaz’ın ve eşi Nilüfer Hanım’ın Topçular Mahallesi’nde bulunan evinde gerçekleşen kadınlar buluşmasında başkan adayı Gönül’e MHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Urgancı ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Kadınların göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden başkan adayı Gönül konuşmasında, “Bizim kültürümüzde kadının yeri ayrıdır. Evlerimizin nabzını tutan kadınlarımızdır. Ben biliyorum ki, kadınlar benim arkamda ve onlar tamam diyorsa bu iş tamam demektir. Gösterdiğiniz ilgi ve verdiğiniz destekten dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

GÖĞSÜNÜZÜ GERE GERE, HER YERE GİDİN
“Hayallerimizdeki İzmit’i sizlerle birlikte oluşturacağız” diyerek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Bizler inandıktan ve çalıştıktan sonra hiçbir zorluk olmadığını biliyoruz. Kadınların, akıllarına ve yüreklerine bir hedef koyduğu zaman başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Göğsünüzü gere gere her yere gidip, bu davanın hizmet davası olduğunu ve İzmit’imizi ehil ellere bırakmamız gerektiğini anlatın. Çünkü 1 Nisan’dan itibaren sizlerle birlikte yeni bir sayfa açacağız. Bu sayfada 15 Temmuz’da tankların üstünde oluşan birlik, beraberlik var. Ülke sevdası var. Bu sayfada hizmetlerle birlikte gönül belediyeciliği var, bu sayfada herkese yer var” şeklinde konuştu.

KADINLAR TAMAM DİYORSA BU İŞ TAMAM DEMEKTİR
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Bir kadın anne ve mimar olarak bu şehri eşit ve adil yönetmek istiyoruz. İnsanı mutlu etmekten daha önemli bir iş yoktur. Yerel yönetimlerde kadınların farkındalığı daha fazladır. Sizlerin görüşleri ve önerileri bizler için çok kıymetlidir. Ben en büyük desteği sizden alacağıma inanıyorum. Çünkü kadınlara her zaman güveniyorum. Ben biliyorum ki, kadınlar benim arkamda ve onlar tamam diyorsa bu iş tamam demektir. Nasıl yemeklere ufak dokunuşlar ile lezzet katıyorsak bu şehirde de küçük dokunuşlar ile büyük farklar yaratabiliriz” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680