GÖNÜL, ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ
 GÖNÜL, BAŞARININ ÖZÜ İŞİ SEVMEK

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı, Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında kartepe ilçesinde göreve yeni atanan 99 öğretmen ile bir araya geldi. Gönül, başarılı olmanın en büyük anahtarının işi sevmek olduğunu vurguladı.

Kartepe ilçe milli eğitim müdürlüğünün yeni atanan öğretmenlere ilçeyi tanıtmak amacıyla düzenlediği gezi programının Kartepe Sukaypark ziyareti kısmında öğretmenler Komisyon Başkanı, Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül ile bir araya geldi.

 

ÇOCUKLAR SİZİN ESERİNİZ OLACAK

Kartepe ilçesinin 2008 yılında çıkan kanun ile 10 beldenin birleşmesinden meydana geldiğini belirten Gönül, “İlçemiz genç nüfusu ile gelişen bir bölgedir, yakaladığımız bu gelişimin sürdürülebilir olması ve kalıcı sonuçlar vermesi, en büyük gücümüz ve dayanağımız olarak gördüğümüz gençlerimize yatırım yapmakla, eğitimdeki kaliteyi yükseltmemizle mümkündür. Bu kalitenin yükselmesi de siz değerli öğretmenlerin eseri olacaktır. Hepinize çıktığınız bu yolda başarılar diliyor, 2013-2014 eğitim öğretim döneminin başarılarla geçmesini temenni ediyorum” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817