Gönül: "Şantiye Şefi Gibi Sahada Olacağım"

Türk Eğitim-Sen binasında gerçekleşen programa Mimar Sibel Gönül’ün yanı sıra İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da katılım gösterdi. Ziyaret kapsamında değerlendirmelerde bulunan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Halka rağmen hiçbir şey yapmayacağız. Ben mimarım, şantiye şefi gibi sahaya çıkacağım; giyeceğim çizmelerimi, takacağım baretimi. Yaptığımız her işin denetimlerini yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

“İZMİT BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ”

Konuşmasına Türk Eğitim-Sen’e başarılar dileyerek başlayan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Hepinizin de bildiği gibi bir seçim sürecine girdik. Öncelikle bu sürecin İzmit’imize, Kocaeli’mize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İzmit bizim gözbebeğimiz. Başta Sayın Nevzat Doğan olmak üzere bugüne kadar İzmit için emek sarf eden taş üstüne taş koyan kişilere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

“ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”

İzmit Belediyesinin kapılarının her zaman açık olacağının altını çizen Başkan Adayı Gönül, “Gönül belediyeciliği anlayışı ile hem bir kadın hem de bir mimar olarak çok daha farklı hizmetler ortaya koyacağıma inanıyorum. Kapılarımız ve gönüllerimiz vatandaşlarımıza her zaman açık olacak. Tüm paydaşlarımızın fikir ve önerilerine duyarsız kalmadan, kimseyi ötekileştirmeden herkesin başkanı olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817