banner2779
banner2752
banner2750

Gönül, “Sevdam Olan İzmit’in Ne İstediğini Hissediyorum”

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Cedit Mahallesi, Cevdet Bağdat Sokak’ta iki taraflı kurulan kahvaltı sofrasında vatandaşlar ile buluştu. İzmit’in tanınan esnaflarından Murat Dünen’in ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıda doğulu vatandaşlar ve mahalle halkı ile yapılan buluşmada birlik ve beraberlik mesajlarına vurgu yapıldı. “Belediye Başkanımız” şeklinde destek alan ve büyük bir sevgi ile karşılaşan başkan adayı Gönül’e, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Pazar günü olmasına rağmen sokağı hınca hınç dolduran vatandaşlara hitap eden başkan adayı Gönül, “İzmit benim çocukluğum, gençliğim, sevdam… İnsan sevdiğinin yüzüne bakınca ne istediğini, ne hissettiğini anlar. Ben de İzmit’e bakınca ne istediğini ve ne yapılması gerektiğini anlıyorum” ifadelerine yer verdi.

BAŞKANIMIZ HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN
Programın açılış konuşmasını yaparak vatandaşları selamlayan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, “Bu sokak, bu coşku ve bu kalabalık Allah’ın izni ile seçimin bizim için güzel sonuçlanacağının göstergesidir. Başkanımız hepimize hayırlı olsun” diye konuştu. Güney’in ardından konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Bu coşkulu katılım İzmit’te 31 Mart’ın sonucunu şimdiden belli etti. Sibel Ablamız 31 Mart’ta hepimizin başkanı olacaktır” şeklinde konuştu.

GÜZEL HİZMETLERLE DONATACAĞIZ
Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Bugün lokmamızı sizlerle paylaştık, çayımızı hep birlikte yudumladık. Allah birlik ve beraberliğimiz daim etsin. 31 Mart seçimlerimizin başta İzmit olmak üzere Kocaeli’ye, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Yüce Rabbim ’den niyaz ediyorum. Bundan sonra da daha çok üreteceğiz, daha çok çalışacağız. Önümüzdeki beş yıl İzmit’i güzel hizmetlerle donatacağız. Bizler yolumuzu ve rotamızı her zaman milletimizin rotası yaptık. Sizlerle olan gönül bağlarımızı asla koparmadık. Makamlar gelip geçicidir, mühim olan şu gök kubbe altında hoş bir seda bırakmak, gönüllerde iz bırakmak, bir Allah razı olsun dedirtmektir” şeklinde konuştu.

HEDEFİMİZ DAHA ÇOK İNSANA ULAŞMAK
“İnsanımızın mutluluğu bizim ilk önceliğimizdir” diyerek sözlerine devam eden başkan adayı Gönül, “Hedefimiz insanlarımıza daha çok dokunmaktır. Gönül belediyeciliğini çok önemsiyoruz, bütün gönüllere girmek istiyoruz. İzmit benim çocukluğum, gençliğim, sevdam. İnsan sevdiğinin, çocuğunun yüzüne bakınca ne istediğini, ne hissettiğini anlar. Ben de İzmit’e bakınca ne istediğini ve ne yapılması gerektiğini anlıyorum. Sevmek böyle bir şeydir. Bu iş emek ister, fedakarlık ister, sabır ister. Bizler her bir insanımızın başkanı olacağız. Kimseyi kırmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz. Büyükşehirde Tahir Büyükakın Hocamız ile birlikte İzmit’i yaşamaktan gurur duyulan bir şehir haline getireceğiz.” dedi.

BU ŞEHRİ KENDİ EVLATLARIYLA YÖNETECEĞİZ
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Allah’ın izni ve sizlerin teveccühü ile 31 Mart’tan sonra İzmit’te çok farklı bir belediyecilik yapacağız. Mahalle meclisleri yaparak mahallemizin sıkıntılarını beraber çözeceğiz. Sizler de mahallenin sadece sakini olmaktan çıkıp sahibi de olacaksınız. Bu şehri kendi evlatlarıyla beraber yöneteceğiz. Biz başkana ulaşamıyoruz dedirtmeyeceğim. Makam odasının kapısını içerisi görülür şekilde camlı kapı olarak değiştireceğim. Böylece Belediyemize gelen vatandaşlar beni görebilecek. ” şeklinde konuştu.

HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
“Yunus Emre der ki, “Gönüller yapmaya geldik”. İşte Sibel Gönül İzmit’in gönlünü tamir edebilmek için ve şimdiye kadar yapılan hizmetlere yeni hizmetler koyabilmek için karşınızda” diyerek sözlerine başlayan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Bu sabah yaptığınız katılımı görünce, “Sibel Abla bu iş tamam” dedim. Koordineli bir çalışma olması için İzmit ve büyükşehirin uyumlu olması gerekir. İzmit’in beş yıl kaybetmemesi gerekiyor. AK Parti iktidarı ile İzmit’e çok güzel hizmetler yapıldı. Allah nasip eder ise sayın cumhurbaşkanımız Salı günü sizler ile özlem giderecek. Hepinizi mitingimize davet ediyorum. Allah’ın izni ile 1 Nisan’da Sibel Gönül’ü koltuğuna oturtarak AK Parti iktidarına ve hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751